Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Prive detective in Rotterdam

Home 5 Prive detective in Rotterdam

Prive detective in Rotterdam die zegt waar het op staat

Rotterdam is van oudsher de stad van de harde werkers. En als Rotterdammers praten, dan hebben ze het hart op de tong. Pretentieloos en openhartig. Misschien vertegenwoordigen de bijna 600.000 inwoners wel het beste onze Nederlandse reputatie als het gaat om directheid. Daarnaast is Rotterdam de stad van de studenten, de start-ups en ondernemers, de grootste Europese haven en van de toeristen. Er is altijd bedrijvigheid. Dat trekt mensen met allerlei bedoelingen naar de stad. Rotterdammers zijn mensen die bouwen op vertrouwen. Wanneer hun vertrouwen beschaamd wordt of ze het gevoel krijgen dat er iets niet in de haak is, gaan ze op onderzoek uit. Wij bieden als prive detective in Rotterdam de helpende hand als ze er zelf niet uitkomen.

Hulp van een prive detective in Rotterdam

De politie-eenheden in Rotterdam zijn wel wat gewend. Zware criminaliteit, al dan niet gelieerd aan drugssmokkel via de haven, mensenhandel, moord, rellen en plunderingen veroorzaken grote zorgen voor de teams. Toch komt er in een stad ook veel kleine criminaliteit zoals fraude of diefstal voor, gebeurt er elke dag wel ergens een ongeluk en wordt er regelmatig iemand als vermist opgegeven. Deze zaken verdienen net zo goed politie-aandacht, maar het lukt niet altijd zoals ze dat zelf willen.

Het internationale karakter van Rotterdamse bedrijven vraagt om een partner die ervaring heeft met veiligheid op mondiaal vlak. Een detective voor privézaken of bedrijfsrecherche is gebrand op resultaat. Dat kan zijn in de vorm van een confrontatie met een fraudeur of stelend personeelslid tot het verzamelen van bewijs voor een partner die overspel pleegt of een afpersingszaak.

Hulp voor advocaten, deurwaarders en verzekeraars

Daarnaast helpen we organisaties met het oplossen van delicate of vastgelopen zaken. Denk aan recherchewerk voor advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen of deurwaarders. Een snelle en discrete oplossing kan leiden tot de doorbraak en tijd- of kostenbesparing die een dossier nodig heeft.

Wat kan een detectivebureau uit Rotterdam voor u betekenen?

Een rechercheur van Infinite Risks is iemand met ruime ervaring in het uitvoeren van complexe onderzoeken. Onze mensen hebben eerder gewerkt als rechercheur of observatie specialist bij de politie of de marechaussee en hebben ervaring in zowel binnen- als buitenland.

Voorbeelden waarbij Infinite Risks kan helpen zijn:

  • Diefstal en opsporing van waardevolle eigendommen
  • (Beveiligings)advies bij bedreiging of afpersing 
  • Onderzoek naar fraude, zoals woonfraude en verzekeringsfraude
  • Vermissingen
  • Partneralimentie onderzoek
  • Overspel
  • Gedragsproblemen (bij pubers en volwassenen)

Daarnaast werken we als recherchedienst voor zakelijke klanten bij gevallen als:

Niet mooier maken dan het is, wel bewijs leveren

We weten uit ervaring dat de waarheid vaak niet mooi is, maar dat organisaties of particulieren bij veel zaken geen voet aan de grond krijgen door gebrek aan bewijs. Wij kunnen de waarheid voor u niet mooier maken dan het is, maar wel duidelijkheid bieden in de vorm van bruikbaar bewijs.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Op onze website kunt u onder de dienst ‘Recherche’ meer informatie vinden over onze aanpak en recherchediensten. Vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch +31(0)20-3697499 bereiken of mailen. We zijn er om u te helpen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?