Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Gaat mijn partner vreemd?

Home 5 Gaat mijn partner vreemd?

Laat overspel vaststellen als u zich afvraagt: ‘Gaat mijn partner vreemd?’

Gaat mijn partner vreemd? Overspel laten vaststellen kan de oplossing zijn om van het knagende gevoel in uw onderbuik af te komen. Houd er wel rekening mee dat de uitkomst eventueel een emotionele ontlading kan veroorzaken, zowel bij u als bij uw partner. Een partner die vreemdgaat, betekent voor sommigen het einde van een relatie, maar het komt voor dat het anders uitpakt. De uitkomst kan na verloop van tijd een relatie ook sterker maken.

Onzekerheid in het leven is in elke situatie slopend. Duidelijkheid kan hard zijn, maar laat u wel verder gaan met uw toekomst. Wat de uitkomst ook is. Vindt u het lastig om door de emoties de feiten van gevoelens te onderscheiden of bevindt u zich in omstandigheden dat u niet zelf het onderzoek kunt aangaan? Wij kunnen u helpen.

Gaat mijn partner vreemd?

De reden dat mensen (laten) onderzoeken of hun partner vreemdgaat, komt vaak door ander gedrag dat ze waarnemen in hun partner. Dat kan op seksueel gebied zijn, maar ook in een andere stijl van kleden, andere vrienden of zelfs extra aandacht krijgen van uw partner op een manier die niet gebruikelijk voor u is.

Monogamie is in onze samenleving ontstaan toen mensen uit liefde gingen trouwen in plaats van om een zakelijke overeenkomst te bezegelen. Sinds lange tijd keuren we in onze Westerse samenleving overspel af.

Ook wetenschappelijk onderzoek naar overspel laat zien dat monogamie bij mensen eigenlijk tegennatuurlijk is. We moeten ons best doen om een relatie in stand te houden en relatieproblemen blijken de voornaamste oorzaak van vreemdgaan. Toch komt het ook voor dat een bepaald gen (DRD4-gen) van invloed is op de neiging om vreemd te gaan. Dit gen reguleert het dopaminesysteem in ons lichaam. Door extra risico te nemen, maakt de persoon dopamine aan, waardoor hij of zij zich goed voelt. Dit kan zich uiten in financiële risico’s (zoals gokken), extreme sporten, maar ook in vreemdgaan.

Overspel doet hoe dan ook pijn, omdat het levens van meerdere mensen raakt. Niet alleen de partners zelf, maar ook kinderen, familieleden en vrienden. Om die reden gaan mensen op zoek naar duidelijkheid en laten ze een onderzoek uitvoeren.

Onderzoek naar vreemdgaan

Een onderzoek instellen vergt lef. Het is de eerste stap naar duidelijkheid. Als recherchebureau hebben we ervaren dat onderzoek voor onze klanten een emotionele aangelegenheid is en daarom proberen we juist zo feitelijk mogelijk te werken. We begrijpen dat discretie heel belangrijk is.

Er zijn verschillende manieren om u te helpen. Onze meest gebruikte methoden zijn:

  1. Digitaal onderzoek

Met open source intelligence (OSINT) proberen we zo veel mogelijk informatie te achterhalen over de bewegingen van uw partner. We raadplegen online en openbare bronnen. Informatie die we vinden weten we slim te analyseren. Eventueel monitoren we de bronnen voor een bepaalde periode. Zo creëren we een dossier met bewijsmateriaal, zodat u uw partner kunt confronteren.

  1. Traceren

Met technische apparatuur traceren we de bewegingen van uw partner. We lezen de data uit en analyseren het. Traceren kan voor een korte of langere periode nodig zijn om voldoende bewijslast te verzamelen.

  1. Observeren

Door onze observatiespecialisten in te zetten, kunnen we uw partner en mensen in de omgeving op discrete wijze volgen. Aanwijzingen direct opgepikt door mensen zijn sneller op te volgen dan technische apparatuur. Observaties kunnen arbeidsintensief zijn, maar ze leiden vaker tot mogelijke vervolgstappen en leveren eerder overduidelijk bewijs.

Vraag naar de mogelijkheden

We kunnen u verzekeren dat we op een discrete en zorgvuldige manier te werk gaan, ook wanneer u ons raadpleegt over wat u zelf kunt doen om bewijs te achterhalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat we voor uw situatie: "Gaat mijn partner vreemd" kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch +31(0)20-3697499 bereiken of mailen. We zijn er om u te helpen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?