Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Prive detective in Almere

Home 5 Prive detective in Almere

Zoekt u een prive detective in Almere of omgeving?

Een prive detective in Almere of omgeving inhuren doet u niet zomaar. Misschien bent u op zoek naar een persoon, wilt u weten of u een toekomstige werknemer kunt vertrouwen of vraagt u zich af of uw partner overspel pleegt. Een detectivebureau krijgt heel persoonlijke verhalen te horen die mensen in het diepst van hun leven raken. Daar moet je uiteraard zeer vertrouwelijk mee om gaan.

Ongeacht waar u ons voor wilt benaderen, we krijgen veel vragen over hoe we te werk gaan en wat een prive detective in Almere wel en niet mag. Op deze vragen geven we u in dit artikel graag antwoord.

Wat kan een recherchebureau voor u betekenen?

Detectivewerk of recherchewerk is altijd zaakgebonden. Dat betekent dat we voor elke aanvraag een aparte oplossing voorstellen, met verschillende technieken en toepassingen. Als voorbeeld noemen we twee verschillende zaken. Dat zijn het terugvinden van waardevolle eigendommen na een inbraak (denk aan kunst, auto's of sieraden) en het opsporen van personen. U kunt zich voorstellen dat deze twee situaties om een verschillende aanpak vragen.

Naast onze werkzaamheden voor organisaties als verzekeraars en advocaten, helpen we ook veel particulieren. Voorbeelden waarbij Infinite Risks kan helpen zijn:

  • Terugvinden van kostbare of zeldzame (vaak waardevol) bezittingen, bijvoorbeeld na diefstal of inbraak
  • Advies en implementatie van middelen voor beveiliging in zaken rondom stalking, bedreiging of afpersing
  • Fraudeonderzoek onder werknemers bij bedrijven, onder huurders bij bijvoorbeeld woningcorporaties of onder polishouders bij verzekeringsfraude
  • Onderzoek naar de betrouwbaarheid en integriteit van sollicitanten, werknemers of zakenrelaties
  • Onderzoek naar (ongeoorloofd) ziekteverzuim
  • Opsporen van vermiste personen (bijvoorbeeld vanwege criminele activiteiten, weglopen of zoeken naar erfgenamen)
  • Onderzoek naar vreemdgaan van partners
  • Onderzoek naar (on)terechte betaling van partneralimentatie
  • Onderzoek naar de toedracht van een schadegeval of ongeluk
  • Onderzoek naar digitale vraagstukken, zoals datarecovery en cybersecurity

Wat mag een prive detective wel en niet?

Eerst analyseren we uw situatie en dan pas bepalen we de vervolgstappen.

Een prive detective mag de wet niet overtreden. Ook zijn we verplicht ons aan regels te houden die met privacy gemoeid zijn. Toch kunnen we uit openbare bronnen (OSINT) veel  informatie boven water halen. Daarnaast hebben wij toegang tot vele meer bronnen.

In sommige situaties zegt de wet dat we van verdergaande technische en observatiemogelijkheden gebruik mogen maken. Wij weten exact wat wel en niet mag. Dat betekent ook dat we weten welke bronnen we wel of niet kunnen gebruiken en of de middelen die we gebruiken in verhouding staan tot het doel van het onderzoek.

Bewijs leveren, zaken ophelderen

Ons doel is altijd u helpen, binnen de kaders van de wet. We kunnen zaken voor u ophelderen of bewijs leveren, zodat u een dossier kunt aanleggen. In dat geval kunt u zelf of met hulp van bijvoorbeeld politie of een advocaat uw zaak verder brengen.

Waar moet u op letten bij het inhuren van prive detective?

Wilt u meer informatie over hoe u een recherchebureau vindt die bij uw wensen past? Ontdek dan in onze aparte artikel de 5 stappen die u nemen om weloverwogen een prive detective in te huren.

Ook over de kosten van een prive detective kunnen we u meer vertellen in dit artikel.

Meer informatie over een prive detective in Almere

Onze mensen werken voor een diversiteit aan klanten (artiesten, Royals, diplomaten, vermogende ondernemers, etc.) over de hele wereld. Intelligence is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Op onze website kunt u onder de dienst ‘Recherche’ meer informatie vinden over onze aanpak. Wilt u onze hulp inschakelen of uw situatie voorleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: +31(0)20-3697499. Ook wanneer u niet zeker weet of u een prive detective in Almere nodig heeft. We zijn er om u te helpen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?