Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Reisveiligheid

Home 5 Diensten 5 Reisveiligheid

Reisveiligheid is een breed begrip. Infinite Risks kan u helpen met de voorbereiding van uw reis, zorgen voor uw veiligheid tijdens de reis of u op afstand ondersteunen. Onze diensten reiken van reisadvies voor een land of regio met verhoogd risico (ook wel code rood of een negatief reisadvies genoemd) tot politie-escorte in het buitenland en alles wat daartussenin zit.

Travel risk management

Om u goed voor te bereiden op of u veilig te houden tijdens uw reizen, hebben we onze reisveiligheid onderverdeeld in losse diensten die elkaar niet alleen ondersteunen en aanvullen, maar waarmee we u een maatwerk aanpak kunnen leveren.

Uit ervaring weten we dat onder meer het verschil tussen een individu of een groep en personen met een high-profile of een low-profile van invloed zijn op de keuze voor een aanpak. Ook de onderlinge relatie tussen reizigers en uw bestemming zijn voorbeelden van belangrijke aspecten die meewegen in benadering om uw veiligheid te waarborgen.

Elke succesvolle aanpak begint met het in kaart brengen van de mogelijke risico’s om deze vervolgens te minimaliseren, zodat u uw doelen kunt behalen. Onze hulp kan bestaan uit:

Onze ervaring in reisveiligheid

Infinite Risks heeft ervaring in het organiseren van reisveiligheid voor NGO’s, multinationals, diplomaten, media teams, artiesten en (zeer)vermogende families. We begrijpen dat elke reis andere risico’s met zich meebrengt en uw veiligheid van een hoop factoren afhangt. We werken daarom alleen samen met betrouwbare partners die hun sporen in het vak verdiend hebben.

Wilt u de risico’s van uw aankomende reis eens door ons laten analyseren? We geven u graag passend advies en praktische ondersteuning. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

CONTACT ONS

STEL UW VRAAG

Elk project is anders, daarom leveren wij maatwerk voor de particuliere- en zakelijke markt.