Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Prive detective in het buitenland

Home 5 Prive detective in het buitenland

Prive detective in het buitenland nodig? Ga voor een professional met internationale ervaring.

“Ik wil een onderzoek in het buitenland laten uitvoeren om zeker weten dat ik deze organisatie kan vertrouwen om als mijn agent op te treden.”

“Ik ben op zoek naar de jongeman die mijn dochter tijdens een kortstondige vakantierelatie geld afhandig heeft gemaakt.”

“Ik word door een zakenrelatie in het buitenland gechanteerd. Kunt u me helpen?”

“Ik wil zeker weten dat toekomstig personeel over de capaciteiten en integriteit beschikt om voor mijn buitenlandse vestiging te werken.”

Dit zijn voorbeelden van verzoeken en vragen die we ontvingen van klanten die op zoek waren naar een prive detective in het buitenland. Soms omdat we al eerder recherchewerkzaamheden of beveiligingsopdrachten hadden verzorgd, maar steeds meer verzoeken komen binnen via mond-tot-mondreclame.

Een prive detective in het buitenland kan u helpen met privékwesties of zakelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld omdat u inlichtingen nodig heeft of omdat u zeker wilt weten of u veilig met een relatie in zee kunt gaan. Ontdek waar u op moeten letten als u op zoek gaat naar iemand die u kan helpen.

Onderzoek in het buitenland

Wanneer het om internationale aangelegenheden gaat, is het essentieel te beoordelen of de organisatie die u in de arm neemt zelf ook internationale ervaring heeft. Infinite Risks heeft dat. De resultaten die we boeken, zijn vooral te danken aan:

 • Lokale bedrijven die we inschakelen om ons te helpen. Zij kennen de eigen gebruiken en cultuur, regelgeving, omgeving en infrastructuur het beste.
 • Ons netwerk van internationaal opererende professionele bedrijven die elkaars verlengstuk zijn in de oplossing van grensoverschrijdende vraagstukken.
 • Door onze eigen internationale ervaring weten we waar we moeten zoeken of wie we moeten inschakelen (eventueel op afstand) om successen te boeken.

Waarom een prive detective in het buitenland inschakelen?

De redenen om een internationaal opererend recherchebureau in te schakelen lopen uiteen, van schrijnende gevallen wanneer iemand kwijt is tot het zoeken van zekerheid om zaken te doen of personeel in te huren. Een voorbeeld situatie kan zijn:

Voor wie werken we?

We werken voor bedrijven en privépersonen in Nederland die connecties willen laten onderzoeken met buitenlandse organisaties en personen. Denk onder meer aan:

 • Bedrijven, verenigingen, stichtingen, etc.
 • Overheidsinstanties
 • Multinationals met vestigingen over de hele wereld
 • Particulieren
 • Advocatenkantoren
 • Deurwaarders
 • Verzekeraars

Onze aanpak in het buitenland

Politiediensten over de hele wereld hebben hun handen vol aan reguliere zaken. Overheidsbudgetten voor opsporing schieten vaak tekort om zaken die het nieuws niet halen uit te zoeken. Helaas voor veel slachtoffers betekent dat er geen actie wordt ondernomen op een aangifte of hulpvraag. Wij kunnen u wel helpen.

Afhankelijk van uw situatie nemen we de volgende stappen in onze aanpak:

 • Uitgebreide risicoanalyse om relevante dreigingsfactoren boven water te halen of succesfactor te bepalen
 • Planning voor diverse scenario's
 • Team van gecertificeerde rechercheurs voor desk research en/of op locatie
 • Technische en persoonlijke beveiligingssystemen en -maatregelen om u of uw naasten veilig te houden

Over Infinite Risks

Bij Infinite Risks voeren we recherchewerkzaamheden uit op de Nederlandse manier: praktisch, pragmatisch en op maat gemaakte oplossingen. Onze gediplomeerde mensen komen van de specialistische diensten van politie en defensie. Ze zijn allen discreet en meertalig. Daarnaast zijn ze ervaren in het werken voor diverse klanten van over de hele wereld.

Wij begrijpen dat u mogelijk vragen voor ons heeft over uw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op over een prive detective in het buitenland. We leggen u graag uit hoe ons onderzoek, advies of beveiliging ook uw zaak in het buitenland opheldert of voor bewijslast zorgt.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?