Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Recherchebureau voor advocatuur

Home 5 Recherchebureau voor advocatuur

Recherchebureau voor advocatuur: dossieronderzoek of bewijslast verzamelen

Een andere invalshoek vinden, een frisse blik werpen op een zaak, de bevestiging van een gekozen strategie of een stukje ontbrekend bewijs vinden dat nodig is om een dossier rond te krijgen. Als recherchebureau voor advocatuur zijn we graag het verlengstuk van u als advocaat of van uw client.

Dossieronderzoek

Onder dossieronderzoek verstaan we de dienst om met frisse ogen het dossier van een client door te nemen. In onze ruime ervaring met recherchewerkzaamheden weten we dat informatie verzamelen en analyseren twee verschillende disciplines zijn. Tijdens het proces van informatie verzamelen komt het voor dat denkpatronen inslijten. Daarmee kunnen bijzonderheden of ogenschijnlijk onbenullige aspecten ontbreken.

We bekijken uw dossier met onze technische, analytische en tactische kennis en ervaring. Vervolgens analyseren we de feiten. Mogelijk vanuit een nieuw perspectief, omdat bijzonderheden tijdens een eerdere analysefase over het hoofd zijn gezien. Daarmee brengen we misschien details aan het licht die niet eerder kwamen bovendrijven, maar die toch waardevol zijn voor uw zaak. Het kan ook zijn dat we ontdekken dat informatie ontbreekt, waarna u deze informatie bij derden kunt opvragen of wij u hier vervolgens bij kunnen helpen.

Welke recherchetechnieken zetten we in?

Als recherchebureau gebruiken we data-analyse systemen om informatie op een bepaalde manier te analyseren. We kunnen patronen herkennen, verbanden leggen of onregelmatigheden blootleggen.

Bewijslast verzamelen

Tijdens onderzoek van een bestaand dossier kan naar voren komen dat op een bepaald gebied extra bewijslast nodig is. Of u heeft een zaak waarvoor u aanvullend bewijs voor nodig heeft. Ook daar helpen we u graag mee.

Welke recherchetechnieken zetten we in?

Onze rechercheurs hebben toegang tot digitale bronnen die openbaar zijn (OSINT). We zijn sterk in het bekijken en analyseren van data en beelden, het terughalen van informatie, het achterhalen van personen en IP-adressen, vergaren van forensisch bewijs, etc. Daarnaast passen we observatie- en interviewtechnieken toe om nieuwe informatie te vergaren.

Voor wie werken we?

We werken voor advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in familierecht, ondernemingsrecht, strafrecht, civielrecht en arbeidsrecht om hen te helpen met cliëntdossiers of voor particulieren en organisaties die in een rechtszaak verwikkeld zijn, beschuldigd of veroordeeld zijn (ten onrechte) en voor hun verdediging (aanvullende) bewijslast nodig hebben. Onze hulp kan heel breed zijn; van onderzoek naar opgevoerde getuigen tot onderzoek naar partneralimentatie fraude en van het beoordelen van een strafdossier tot het vinden van vermiste personen die van belang zijn voor een zaak. Ook hebben wij advocatenkantoren en hun cliënten geholpen met hun persoonlijke beveiliging.

Meer informatie over ons recherchebureau voor advocatuur

Uiteraard leveren we al onze onderzoeksresultaten in een uitgebreide en bruikbare rapportage die u kunt toevoegen aan uw dossier. Ons rapport kan zo maar de doorbraak in een vastgelopen zaak betekenen of u een sterke onderhandelingspositie geven bij een schikking of rechtszaak.

Zoekt u hulp voor uw persoonlijke zaak of wilt u als advocatenkantoor meer weten over een mogelijke samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon +31(0)20-3697499 of via e-mail voor meer informatie over ons recherchebureau voor advocatuur. We zijn er om u te helpen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?