Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Prive detective kosten

Home 5 Prive detective kosten

Prive detective kosten: er is geen standaard tarief

Wat zijn de prive detective kosten van een onderzoek of mijn partner vreemdgaat? Wat kost een prive detective die onderzoek doet naar bedrijfsfraude in mijn organisatie? Het zijn vragen die we regelmatig ontvangen, maar die we helaas niet zo eenvoudig kunnen beantwoorden. Dat heeft twee belangrijke redenen.

Maatwerk

Onze werkzaamheden zijn lastig in vaste uren of prijzen te vatten. Geen twee zaken zijn hetzelfde of dat nu om afpersing, overspel of bedrijfsrecherche gaat. Iedere klant heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen bewijslast. Prive detective kosten zijn daarom moeilijk te bepalen.

Voor privékwesties kunt u denken aan het opsporen van waardevolle eigendommen, alimentatieonderzoek, overspel en bedreiging of afpersing. Onze diensten voor bedrijfsrecherche leveren we veelal voor zaken als screening van personeel, diefstal of ziekteverzuim en bijvoorbeeld onderzoek naar fraude.

Voor sommige zaken is het relatief eenvoudig om bewijsmateriaal te verzamelen, bijvoorbeeld omdat het inzetten van technische middelen (bijvoorbeeld een GPS-tracker of camerawagen) voldoende zijn. Meer tijd kost het wanneer we voor langere tijd online moeten onderzoeken of observaties moeten inplannen om bewegingen van mensen te volgen. Ook hier zijn gradaties van specialisme van toepassing, waar verschillende tarieven voor worden berekend.

Onderzoeksplicht

Daarnaast hebben we als recherchebureau zelf een onderzoeksplicht. We zijn gebonden aan wet- en regelgeving en werken volgens een gedragscode. Dat betekent dat we een zaak die u ons voorlegt eerst moeten beoordelen op uitvoerbaarheid. Met andere woorden, ook wij mogen de privacyrechten niet schenden en waken ervoor geen bijdrage te leveren aan personen of organisaties met criminele intenties.

Wat beïnvloedt de kosten van een prive detective?

Op basis van uw aanvraag starten wij een kort onderzoek of we u kunnen helpen. Deze inventarisatie baseren we op uw dossier (alle informatie en documentatie die u heeft verzameld) en ons eerste gesprek. We stellen een risicofactor en een succesfactor vast, waarna we u uitgebreid adviseren in een plan van aanpak en hierin de kosten vermelden. Indien het voor uw situatie mogelijk is, bieden we de gelegenheid om te kiezen tussen een vastgesteld budget of uurtarief.

Factoren die de kosten beïnvloeden zijn de nodige technische middelen, het aantal mensuren, de mate van prioriteit (gewenste oplevering) en eventueel een gevarenrisico. Niet alle kosten zijn voor ons altijd direct inzichtelijk, omdat we nog niet kunnen voorspellen wat onderzoek oplevert of hoe een onderwerp van het onderzoek gaat reageren.

Daarnaast zien we in enkele gevallen dat de (deel)resultaten die we boeken of de ontwikkelingen die zich in uw situatie voordoen van invloed zijn op de voortgang van onze recherchewerkzaamheden. Bijsturen en aanpassingen zijn soms nodig.

Duidelijke afspraken over prive detective kosten en werkzaamheden

Welke oplossing we u ook kunnen bieden, we maken altijd heldere afspraken. Dat begint bij een offerte per e-mail, waarin we duidelijk het uurtarief of budget vermelden en de werkwijze. Wanneer we met onze werkzaamheden beginnen, houden we u vervolgens dagelijks op de hoogte van de voortgang. Elk resultaat of wijziging die wij ontdekken, delen we zo snel mogelijk met u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Een adviesgesprek is gratis. Wacht niet langer en neem contact op.

Infinite Risks werkt ook voor verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren en vermogende paticulieren om snel een doorbraak in een zaak te krijgen. Onze ervaring leert dat op tijd beginnen met een onderzoek in veel gevallen extra ellende en kosten voorkomt.

Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan dit artikel over tips om een prive detective in te huren die aan uw eisen voldoet. Of ontdek op onze website onder de dienst ‘Recherche’ meer over onze aanpak.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vraag naar de mogelijkheden en informatie over prive detective kosten. U kunt ons telefonisch +31(0)20-3697499 bereiken of mailen. We zijn gedreven om u te helpen het bewijs boven tafel te krijgen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?