Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Persoonsbeveiliging

Home 5 Diensten 5 Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging is een ingrijpende vorm van beveiliging op uw privacy en dat van uw werknemers of gezin. Daarom is het essentieel dat u op zoek gaat naar een partner die dit begrijpt en uw zorgen uit handen neemt.

Persoonsbeveiliging is een specialistische dienst die maatwerk vereist, ongeacht of u dit een dag of het gehele jaar door nodig heeft. Tijdens de risico-inventarisatie bepalen we met u welke maatregelen er nodig zijn om u en uw werknemers of gezin de veiligheid te garanderen die u nodig heeft. Het leveren van (opvallende) beveiliging alleen is niet altijd de beste oplossing, daarom zorgen we dat de maatregelen in verhouding staan met de geïnventariseerde risico’s. Daarbij minimaliseren we de impact op uw dagelijkse bestaan zo veel mogelijk. Uw veiligheid is altijd het doel en een balans in uw dagelijkse bestaan is waar we naar streven.

Redenen om persoonsbeveiliging in te huren

U kunt ons inschakelen als u te maken heeft, of kan krijgen met:

 • Chantage
 • Bedreiging
 • Stalking
 • Afpersing
 • Brandstichting of ander vandalisme
 • Ontvoering
 • Problemen binnen uw bedrijf of werk

Bovenstaande situaties kunnen een grote impact op uw leven hebben, maar het zijn slechts een aantal voorbeelden waar u ons voor kunt inschakelen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u zich bedreigd voelt. Dan kijken we samen met u naar een passende en effectieve oplossing.

Onze bodyguards

Onze preventieve observanten, security consultants, security drivers en bodyguards zijn onmisbaar voor de uitvoering van deze persoonsbeveiligingsdiensten. Ze zijn oudgedienden van specialistische eenheden van politie en defensie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige persoonsbeveiliging in binnen- en buitenland voor ambassades, (zeer) vermogende particulieren (UHNWI), topsporters (o.a. betaald voetbal), directieleden van Fortune 500 bedrijven en (internationale) beroemdheden. Naast deze ervaring selecteren we hen ook op rijvaardigheid en op de volgende belangrijke persoonlijke eigenschappen:

 • HBO denk- en werkniveau
 • Beschaafdheid en kennis van etiquette
 • Goed in de omgang met volwassenen en kinderen
 • Goede kennis van de Engelse taal
 • Flexibiliteit
 • Behulpzaamheid
 • Proactiviteit

Ook als u vrouwelijke of meertalige persoonsbeveiligers vereist, behoort dit tot de mogelijkheden. We screenen ons personeel. Bovendien bezitten onze specialisten de nodige certificaten (persoonsbeveiliging opleiding) en diploma’s om in binnen- en buitenland te kunnen opereren.

Kosten voor persoonsbeveiliging

Vanwege de specifieke dienstverlening hanteren we geen vaste prijs voor persoonsbeveiligingsdiensten. Uw wensen, de risico’s, lengte van de opdracht, de benodigde diensten en de locatie zijn allemaal factoren die we meenemen in onze analyse om een tarief te bepalen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Waarom voor Infinite Risks kiezen

Onze klanten blijven voor ons kiezen vanwege onze professionaliteit, flexibiliteit, onze menselijkheid en de hoge mate van service die wij leveren.

Ons werk vereist vaak nauw klantcontant en continue nabijheid, wat niet iedere klant altijd even plezierig vindt. Onze bodyguards, security drivers en security consultants proberen daarom altijd de situatie zo goed mogelijk te lezen, proactief te werken en te ontzorgen waar mogelijk. Of we nu de beveiliging van een ambassadeur verzorgen, een vermogende familie of een doorsnee gezin, we hebben de expertise en ervaring om de risico’s van elk project in kaart te brengen en deze zoveel mogelijk te minimaliseren met intelligente oplossingen.

Aanvullende diensten op persoonsbeveiliging:

Voor meer informatie over persoonlijke beveiliging en familiebeveiliging (in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) of een offerte belt u direct naar: +31203697499 of neemt u contact op via onze website.  Infinite Risks staat voor u klaar!

* Voor vacatures a.u.b. geen contact opnemen via bovenstaande kanalen. Hiervoor verwijzen we u graag naar: deze pagina.

FAQ

Wanneer is persoonlijke beveiliging nodig?

Wat is persoonsbeveiliging?

Kunnen diensten gecombineerd worden?

CONTACT ONS

STEL UW VRAAG

Elk project is anders, daarom leveren wij maatwerk voor de particuliere- en zakelijke markt.