Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Beveiliging van waardevolle bezittingen

Home 5 Beveiliging van waardevolle bezittingen

Slimme beveiliging van waardevolle bezittingen met maatwerk aanpak

Uw waardevolle eigendommen trekken de aandacht van anderen. Wat mensen waarnemen zijn misschien een groot huis, een exclusieve auto en collector's items van dure merken, sieraden of kunst. Ervoor zorgen dat u publiekelijk niet meer laat zien dan nodig, helpt bij het veilig houden van uw bezit. Toch ontkomt u er niet aan dat criminelen uitzoeken wie luxeartikelen heeft en waar wat te halen valt. Weet u welke risico’s u loopt met uw eigendommen? heeft u nagedacht over beveiliging van waardevolle bezittingen? Bent u goed beveiligd tegen inbraak, diefstal of een overval?

Uit ervaring weten we dat bendes criminelen steeds vaker gericht te werk gaan. Regelmatig uw risico’s in kaart brengen betekent dat u op tijd actie kunt ondernemen en uw mooie spullen veilig houdt. We kunnen u erbij helpen.

Wat is asset protection?

Asset protection is de term die we als beveiligingsbedrijf gebruiken voor de beveiligingsmaatregelen van uw luxe, waardevolle, unieke of zeldzame bezittingen. Om dat planmatig en discreet aan te pakken focussen we eerst op uw informatie, wensen en behoeften. Vervolgens gebruiken we intelligence om een nauwkeurige risicoanalyse uit te voeren en adviseren we u over mogelijke technische oplossingen of persoonlijke beveiliging.

Voor wie werken we?

Voor de beveiliging van waardevolle bezittingen over de hele wereld werken wij rechtstreeks voor cliënten of via verzekeringsmaatschappijen die ons voor hun cliënten inschakelen. De eigendommen variëren in waarde en omvang. U kunt onder meer denken aan paarden, juwelen, kunst, superjachten, exclusieve voertuigen en oldtimers.

Bepaalde omstandigheden vragen om buitengewone beveiliging. Bijvoorbeeld wanneer ze moeten worden vervoerd of verplaatst, wanneer ze worden tentoongesteld (tentoonstellingen, veilingen, enz.), of wanneer u vermoedt dat de huidige locatie, maatregelen of omstandigheden een bedreiging of (tijdelijk) hoger risico vormen.

We kunnen ervoor zorgen dat uw eigendommen buiten het zicht van het publiek blijven, een gebouw beveiligen, criminele activiteiten vroegtijdig spotten of uw bezittingen persoonlijk beveiligen tijdens een evenement door bijvoorbeeld een embargo toe te passen of een locatie geheim te houden.

Beveiliging van waardevolle bezittingen

Omdat wij de tijd nemen voor de voorbereiding en veel aandacht besteden aan de risicoanalyse en onderzoek, kunnen wij onze diensten op een unieke manier aanbieden. Onze aanpak is gebaseerd op intelligence en internationale ervaring. De maatwerk service kan het volgende omvatten:

Over Infinite Risks

Bij Infinite Risks beveiligen wij uw eigendommen op de Nederlandse manier: praktisch, pragmatisch en met op maat gemaakte oplossingen. Onze gediplomeerde beveiligers hebben ervaring opgedaan bij de specialistische eenheden van politie en defensie. Ze zijn allen discreet, meertalig en flexibel. Daarnaast zijn ze ervaren in het werken voor diverse vermogende klanten van over de hele wereld.

Wij begrijpen dat u mogelijk vragen voor ons heeft over uw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op over beveiliging van waardevolle bezittingen. We leggen u graag uit hoe ons onderzoek, advies of beveiligingsdiensten ook uw eigendommen veilig kunnen houden.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?