Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Risicomanagement

Home 5 Diensten 5 Risicomanagement

Voordat we een specifieke dienst kunnen leveren of advies uitbrengen, is het belangrijk om in kaart te brengen wat de risico’s zijn voor u als persoon of voor uw bedrijf. Door deze risico’s te analyseren kunnen we een doeltreffend plan van aanpak maken voor uw situatie. Met dit plan kunnen we uw risico’s minimaliseren en monitoren. Dit noemen we risicomanagement.

Risicoanalyse

De risicoanalyse van Infinite Risks is een noodzakelijk objectief onderzoek. Bij de risicoanalyse zetten we uw persoonlijke of bedrijfsrisico’s, kwetsbaarheden en dreigingen op een rij om de impact op uw dagelijkse werkzaamheden te classificeren. Als de risico’s vervolgens zijn geanalyseerd, adviseren we welke (proportionele) maatregelen nodig zijn om uw risico’s te minimaliseren en te monitoren. Natuurlijk houden we altijd een goede balans tussen de maatregelen en de risico’s om uw werkzaamheden niet onnodig te belemmeren.

Risicomanagement; de maatregelen

Is uw receptiemedewerker getraind in security awareness of EHBO?  Wat doet u bij een calamiteit? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf blijft opereren als het internet of de stroom uitvalt? Na de risicoanalyse sommen onze security consultants op welke (beveiligings-)maatregelen u het beste implementeert voor u of uw organisatie. Deze maatregelen kunnen onder andere zijn:

  • Security consultancy & training
  • Organisatorische maatregelen
  • Bouwkundige maatregelen
  • Elektronische maatregelen
  • Fysieke maatregelen

Ook voor personen en organisaties die bloot worden gesteld aan hoge dreiging en risico’s kunnen we effectieve beveiligingsplannen maken en professionele maatregelen treffen. Enkele voorbeelden zijn:

Onze diensten stoppen niet nadat de risico’s in kaart zijn gebracht, effectieve maatregelen zijn getroffen en evaluaties zijn geweest. Op uw verzoek testen we op regelmatige basis de maatregelen (red teaming) of voeren we audits uit.

Voor meer informatie over risicomanagement of een offerte belt u direct naar: +31203697499 of neemt u contact op via onze website.

CONTACT ONS

STEL UW VRAAG

Elk project is anders, daarom leveren wij maatwerk voor de particuliere- en zakelijke markt.