Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Helikopter huren

Home 5 Diensten 5 Helikopter huren

Een onderdeel van onze beveiligingsdiensten is het veilig vervoeren van personen. We zoeken altijd naar de beste methodes om u snel, betrouwbaar en zonder risico’s te verplaatsen van A naar B. Een helikopter huren is een van de manieren om lange afstanden in korte tijd te overbruggen. Bovendien heeft u geen last van oponthoud door verkeer en verkleint het de kans dat u te maken krijgt met ongewenste confrontaties door pers, fans of ongewenste personen.

Een fijne bijkomstigheid van reizen per helikopter is natuurlijk dat het ook een spectaculaire ervaring is. Voor extra veiligheid of een luxe reis brengt onze security chauffeur u zelf van en naar de luchthaven. Wilt u tijdens de hele reis begeleid worden, dan vergezelt een persoonsbeveiliger u hoogstpersoonlijk.

Voor wie werken we?

Directieleden
We werken bijvoorbeeld voor (internationale) directieleden die een korte ontmoeting hebben met een zakenrelatie in binnen- of buitenland of wanneer die persoon verschillende bestemmingen kort achter elkaar wenst te bezoeken.

Artiesten op tour
Gaat u als DJ, zanger of band op een tour langs festivals of voor een promotie? Overweeg de spectaculaire manier van transport in een helikopter. Tijdens de tour kan onze persoonsbeveiliging u ook helpen met het waarborgen van uw veiligheid.

Vermogende individuen of families
Als uw roem of fortuin bekendheid heeft en u wilt snel en zonder enige aandacht van locatie veranderen, huur dan een helikopter voor u en uw gezin.

Voordelen van een helikopter huren

 • Ongekende mobiliteit en onafhankelijk van wegverkeer
 • Onopvallend op uw plaats van bestemming komen of juist impact maken met uw entree
 • Moderne tweemotorige VIP-helikopters met luxe interieurs
 • Extra aandacht voor persoonlijke veiligheid en veilig vervoer
 • Aanvullende beveiligingsdiensten zoals een security chauffeur en persoonsbeveiliging snel schaalbaar

Onze voorbeelden voor het huren van een helikopter zijn verre van volledig. Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag.

Kosten voor het huren van een helikopter

De exacte kosten voor het huren van een helikopter hangen af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt, stellen we u doorgaans de volgende standaardvragen:

 • Waar wil u heen?
 • Wanneer wilt u vertrekken (en eventueel terugkomen)?
 • Hoeveel passagiers gaan er met u mee?
 • Welk formaat - en eventueel type - helikopter heeft uw voorkeur?
 • Hoeveel bagage wilt u meenemen?
 • Wat is uw budget?

Aan de hand van deze informatie zoeken we voor u naar de best mogelijke opties.

In de meeste gevallen kunnen we zelfs last-minute verzoeken inwilligen. Dit hangt uiteraard af van de beschikbare helikopters. De voordeligste optie is om ons tijdig te laten weten wat uw wensen zijn. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

CONTACT ONS

STEL UW VRAAG

Elk project is anders, daarom leveren wij maatwerk voor de particuliere- en zakelijke markt.