Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Privédetective in Amsterdam

Home 5 Privédetective in Amsterdam

Waarom kiezen voor een privédetective in Amsterdam en omgeving?

Het inhuren van een privédetective in Amsterdam lijkt misschien vergezocht of onbetaalbaar, maar steeds meer mensen schakelen de hulp van een recherchebureau in. Zowel zakelijke klanten als mensen die privéproblemen hebben, reiken steeds vaker naar ons uit.

Een van de oorzaken is de druk op de politie. Met minder mankracht moeten agenten en rechercheurs steeds meer problemen oplossen, zeker in de randstad. Criminaliteit (afpersing, bedreiging, fraude, etc.) en vermissingen zijn slechts voorbeelden van situaties, waarbij de politie te weinig mensen of budget heeft om burgers en bedrijven zo goed te helpen als ze willen.

Hulp van een lokale privédetective

Juist een organisatie die ervaring heeft in uw omgeving kan sneller tot resultaat komen. Landelijk opererende aanbieders van recherchediensten, die eventueel ook in Amsterdam hun service aanbieden, kunnen details over het hoofd zien die wel naar boven komen wanneer je over ‘inside information’ beschikt. De bekendheid in de omgeving, de jarenlange ervaring en samenwerking met overheidseenheden in Amsterdam maakt dat Amsterdamse professionals doelgerichter kunnen werken.

We zien bijvoorbeeld dat criminele zaken in Amsterdam vaak gelinkt zijn aan internationaal georganiseerde misdaad. Het internationale karakter herkennen we ook bij privézaken, omdat in onze hoofdstad nu eenmaal veel mensen wonen en werken van buitenlandse komaf of een (zaken)relatie hebben met partijen uit het buitenland. Door onze internationale ervaring hebben we betere inzichten en connecties om uw probleem aan te pakken.

Hulp voor advocaten, deurwaarders en verzekeraars

Daarnaast helpen we organisaties met het oplossen van delicate of vastgelopen zaken. Denk aan recherchewerk voor advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen of deurwaarders. Een snelle en discrete oplossing kan leiden tot de doorbraak en tijd- of kostenbesparing die een dossier nodig heeft.

Wat kan een privédetective in Amsterdam voor u betekenen?

Het recherchewerk dat een privédetective voor u kan doen kent geen eenvoudige uitleg. Elk dossier is anders en vraagt altijd om maatwerk oplossingen. Soms volstaat het verzamelen en analyseren van bewijs en gegevens uit openbare bronnen, in andere gevallen zijn ook observaties of geavanceerde technische hulpmiddelen nodig.

Ons team bestaat uit gecertificeerde particulier onderzoekers die voor specialistische eenheden van de overheid gewerkt hebben. Daarnaast hebben ze in de private sector in zowel binnen- als buitenland opdrachten uitgevoerd in vaak uitdagende omstandigheden. Jaarlijks krijgen de rechercheurs interne herhalingstrainingen op het gebied van: Open Source Intelligence (OSINT), observaties en rijvaardigheid.

Voorbeelden waarbij de rechercheurs van Infinite Risks kunnen helpen zijn:

Daarnaast werken we als recherchebureau voor zakelijke klanten bij gevallen als:

Kosten voor een privédetective in Amsterdam

Dit is een vraag die wij heel vaak ontvangen. En het antwoord op de vraag is helaas niet zo simpel. Een privédetective inhuren is namelijk niet alleen maar het leveren van een rechercheur die achter iemand aan gaat. Het is een project dat moet kloppen van A-Z. Dat betekent dat in sommige onderzoeken (meerdere) specialisten of technische middelen nodig zijn om resultaten te boeken. De kosten voor een privédetective zijn daarom afhankelijk van meerdere factoren. Neem vandaag nog contact op om uw casus vrijblijvend te laten beoordelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een zaak die wel een externe blik kan gebruiken, aarzel niet en neem direct contact met ons op. Ook wanneer u niet zeker weet of u een privédetective in Amsterdam nodig heeft. We analyseren uw situatie graag. Zo helpen we u verder naar de oplossende aanpak.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch +31 (0)20-3697499 bereiken of mailen. We zijn er om u te helpen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?