Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Beveiliging in Amsterdam: kies voor mensen die er de weg kennen

Home 5 Beveiliging in Amsterdam: kies voor mensen die er de weg kennen

Is het slim om beveiliging in Amsterdam in te huren? Met andere woorden, is Amsterdam veilig? Ook ’s nachts? Dit zijn drie vragen die we alleen subjectief kunnen beantwoorden.

De stad staat bekend om de vele coffeeshops waar softdrugs worden verkocht en de Wallen, waar prostitutie legaal is. De politie bestrijdt met zware hand een straffe oorlog tegen harddrugs. Niet alleen in Amsterdam, ook de Rotterdamse havenpolitie doet dat. De gemiddelde Nederlander, en dat zijn er miljoenen, is niet bij betrokken bij de productie, handel en gebruik van drugs.

Tenzij u ernaar op zoek bent, heeft u als toerist of tijdens een zakentrip geen last van drugscriminaliteit in Amsterdam. Dat geldt ook voor diefstal. Bent u alert en past u goed op uw eigendommen, dan is de kans dat u beroofd wordt erg klein.

De Nederlandse hoofdstad behoort tot de veiligste ter wereld. Organisaties als The Economist, die deze metingen verrichten, nemen ook criteria als digitale veiligheid (een veilige cyber-infrastructuur) en gezondheidsaspecten (zijn er groenvoorzieningen en parken) mee in hun index. In Nederland wordt Amsterdam beschouwd als een van de risicovolste steden van het land.

Over het algemeen is het veilig om zaken te doen of voor uw plezier naar Amsterdam te reizen en u daar te verplaatsen. Zowel voor Nederlanders als voor buitenlanders. Toch is het onder bepaalde omstandigheden verstandig om professionals in te huren die weten hoe ze u veilig kunnen houden. Bijvoorbeeld als u zich op de achtergrond wilt houden.

Voorbeeld redenen voor beveiliging in Amsterdam

Er zijn diverse redenen denkbaar om een bodyguard, een persoonlijk beveiliger of een veiligheidschauffeur in te huren. Wij begrijpen dat uw zakelijke en/of vrijetijdsdoelen divers kunnen zijn, ze voortdurend veranderen of nog niet definitief zijn gepland. Een onzekere planning kan stress veroorzaken in een vreemde stad. Met het advies van lokale professionals kunt u makkelijker plannen en genieten van een zorgeloos verblijf.

U kunt ook op onze hulp rekenen als u de publiciteit wenst te vermijden of uw mogelijke risico’s in kaart wilt brengen. Of u nu een beroemd persoon bent, een diplomaat, of een (zeer)vermogend persoon, een persoonlijke aanpak van verschillende beveiligingsvormen kan uw verblijf onvergetelijk maken.

Persoonlijke beveiliging in Amsterdam

Van een paar uur tot de volledige duur van uw verblijf kan een persoonlijke beveiliger u begeleiden. Bijvoorbeeld om u afgeschermd door een menigte te loodsen of om een privétour voor u te regelen door een van de musea die Amsterdam rijk is.

Als u niet te veel aandacht wilt vestigen op onze aanwezigheid, kunt u ook onopvallende beveiliging overwegen. Op deze manier hebben u en uw familie meer bewegingsvrijheid. In geval van nood springen onze beveiligingsmensen onmiddellijk bij. Een beveiligingsschauffeur brengt u op de veiligste manier van A naar B.

Onze diensten voor beveiliging in Amsterdam:

Voorbereiding van uw trip

Wanneer persoonlijke begeleiding niet uw eerste zorg is, maar u wel redenen heeft om veiligheidsmaatregelen te nemen voor uw verblijf in de hoofdstad, kan een professioneel beveiligingsbedrijf in Amsterdam u helpen bij de voorbereiding.

Omdat we altijd op de hoogte van de actuele situatie voor elke denkbare dreiging, biedt Infinite Risks u advies over de risico's in uw planning en de veiligheidsmaatregelen die u zelf kunt nemen. Tijdens uw bezoek kunt u in nauw contact blijven met onze mensen en, indien nodig, schalen we de beveiliging direct op.

Diensten om uw trip te plannen kunnen onder meer bestaan uit:

Een bruisende stad voor zaken en vrije tijd

Door de centrale ligging en uitstekende vervoersmogelijkheden, waaronder rechtstreekse vluchten van Schiphol naar de grote steden op elk continent, is Amsterdam een vestigingsstad voor veel multinationals. Ook voor uw vrije tijd kunt u met gemak meerdere dagen in onze hoofdstad doorbrengen.

Vertrouw op de expertise en ervaring van een beveiligingsbedrijf met Amsterdamse roots. Wij adviseren u over wanneer persoonlijke bescherming absoluut noodzakelijk is en wanneer u comfortabel voor zaken of privé in onze hoofdstad kunt verblijven. Onze gecertificeerde bodyguards komen allen van specialistische eenheden van de politie en defensie.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over beveiliging in Amsterdam.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?