Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Persoonsbeveiliging kosten

Home 5 Persoonsbeveiliging kosten

Hoeveel gaat de persoonsbeveiliging kosten?

Dit is een vraag die wij heel veel ontvangen. En het antwoord op de vraag is helaas niet zo simpel. Persoonsbeveiliging is namelijk niet alleen maar het leveren van een streng kijkende beveiliger. Het is een project dat moet kloppen van A-Z om effectieve resultaten te boeken. Vaak wordt persoonsbeveiliging namelijk gecombineerd met een onderzoek naar bedreiging of afpersing. De persoonsbeveiliging kosten zijn daarom afhankelijk van meerdere factoren.

Wij kunnen niet bepalen hoe we u, uw gezin of werknemers veilig gaan houden zonder een vrijblijvend gesprek te voeren over de aanleiding en wij kunnen niet bepalen hoe serieus de dreiging is zonder een vooronderzoek. Dit vooronderzoek is er ook voor onze veiligheid, want wij werken niet voor personen die aan de verkeerde zijde van de wet staan.

Na het vooronderzoek zal er een dreigingsanalyse gemaakt worden en kunnen we in samenspraak gaan kijken naar uw bestaande veiligheidsmaatregelen. Wellicht heeft u al veel dingen op orde en kunnen we met wat kleine aanpassingen uw veiligheidssituatie aanzienlijk verbeteren.

Dit kan doormiddel van:

Mocht het zo zijn dat een uitgebreid pakket noodzakelijk is, zullen wij de persoonsbeveiliging kosten altijd open en transparant aan u communiceren. Zo voorkomen wij hoog oplopende kosten en een verstoorde klantenrelatie. Vertrouwen is immers de basis van een persoonsbeveiliging project en een langdurige relatie is waar wij naar streven.

Wat is de prijs van een persoonsbeveiliger?

Nadat we hebben bepaald welke veiligheidsmaatregelen ingezet kunnen worden, kan het zijn dat de inzet van een persoonsbeveiliger (ook wel lijfwacht of bodyguard genoemd) noodzakelijk is. Mocht dit nodig zijn zal er samen met u worden gekeken naar wat voor soort persoonsbeveiliging (opvallend of onopvallend) en persoonsbeveiliger het beste bij u past. Zo hebben wij:

Neem contact met ons op over persoonsbeveiliging kosten via de email of bel naar: +3120-3697499.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?