Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Bodyguard inhuren

Home 5 Bodyguard inhuren

Is een bodyguard inhuren echt nodig?

U wordt gechanteerd, gestalkt of bent vermogend en u bent zich bewust geworden van de risico’s die u en uw gezin lopen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Gaat u direct een bodyguard inhuren?

Voordat u direct naar het lokaal bekende beveiligingsbedrijf stapt om een bodyguard in te huren is het verstandiger om contact te zoeken met een betrouwbare specialist op het gebied van persoonsbeveiliging. Deze specialist kan na een vrijblijvend introductiegesprek de risico’s bepalen en kijken naar oplossingen op maat. Tijdens het introductiegesprek is het vooral belangrijk om uit te zoeken waar de dreiging vandaan zou kunnen komen. Hierop kan een dreigingsanalyse en een eventueel onderzoek gedaan worden ter ondersteuning van de bewijsvoering en om een effectief beveiligingsplan te maken.

Bij het vinden van passende oplossingen zal altijd rekening worden gehouden met de balans tussen privacy en de beveiligingsmaatregelen die nodig zijn. Ook zal er altijd eerst worden gekeken naar maatregelen die makkelijk te implementeren of te vervangen zijn, zoals bijvoorbeeld een (al bestaand) alarmsysteem, nieuwe sloten en een (persoonlijk) track & trace systeem, zodat u niet gelijk op kosten gejaagd wordt en uw veiligheid in ringen naar buiten snel en effectief kan worden gewaarborgd.

Wat is de betekenis van een bodyguard op wikipedia?

"Een lijfwacht (vaak ook bodyguard, officieel persoonsbeveiliger) is een persoon die de beveiliging verzorgt van een andere persoon. Zijn of haar belangrijkste taak is het beschermen van die andere persoon, meestal een beroemd of belangrijk iemand zoals een politicus of popster. Een lijfwacht kan een dergelijk persoon beschermen tegen moord, ontvoering of andere gevaren."

Hoe gaat een bodyguard inhuren in zijn werk?

Als blijkt uit de risico analyse dat de bovenstaande maatregelen niet genoeg zijn om:

1. Het veiligheidsgevoel te verhogen
2. De veiligheid te waarborgen

Kan er besloten worden om over te gaan op het inhuren van bodyguards. Dit kan op meerdere manieren gedaan worden:

1. Door middel van preventieve observatie (beveiligen op afstand).
2. Door fysieke bodyguards in de vorm van close protection.

Het aantal bodyguards hangt af van de dreiging en het aantal uren per dag dat deze service benodigd is. Onze bodyguards kunnen eventueel ook extra functies vervullen zoals bijvoorbeeld die van (beveiligend) chauffeur, lichte administratieve taken of die van Personal Assistent (PA).

Een bodyguard-inhuren-kant-en-klaar pakket bestaat helaas niet, omdat elke situatie een andere werkwijze vereist. Zo kan bij de ene klant een security-awareness training en rijtraining genoeg zijn om het veiligheidsgevoel te vergroten, terwijl de ander een volledig close protection team om zich heen wil hebben.

Wat wij wel weten is dat we er samen voor zorgen dat de risico’s geminimaliseerd worden door intelligente en effectieve maatregelen. Zodat u uw leven kunt leiden zonder zorgen.

Infinite Risks levert de volgende aanvullende diensten in binnen- en buitenland:

Onze bodyguards, zowel mannen als vrouwen, zijn allen afkomstig van specialistische eenheden van politie en defensie en zijn geselecteerd op hun ervaring, vaardigheden en overkomen. Ze spreken Nederlands en Engels en zijn opgeleid in EHBO/AED en trauma care. Bovenal zijn het servicegerichte specialisten met oog voor detail. Ze zijn ervaren in het beveiligen van topsporters (o.a. profvoetballers), aandeelhoudersvergaderingen, beroemdheden, (zeer) vermogenden en C-Suite level executives.

Bodyguard inhuren prijs:

Voor een prijsopgave van het inhuren van een bodyguard in binnen- en buitenland kunt u contact opnemen via de email of bellen naar: +3120-3697499.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?