Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Persoonsbeveiliging internationaal

Home 5 Persoonsbeveiliging internationaal

Welke voordelen heeft persoonsbeveiliging internationaal voor uw organisatie?

Wie zou u als CEO van een internationaal opererend bedrijf, artiest of diplomaat inhuren om u, uw familie of uw vermogen te beschermen? Een bureau dat uw behoeften begrijpt en maatwerk oplossingen in global security biedt. Zeker. Een internationaal opererend beveiligingsbedrijf met een bewezen staat van dienst. Uiteraard. Een bedrijf wat zich specialiseert in persoonsbeveiliging internationaal waar u zich mee verbonden voelt en die u kunt vertrouwen. Heel begrijpelijk.

Maar weet u zeker dat het bedrijf van uw keuze aan al deze vereisten voldoet? Ontdek de voordelen van een internationaal opererend beveiligingsbedrijf en hoe u er achter kunt komen of het door u gekozen bedrijf betrouwbaar en professioneel is.

Kenmerken van global security bedrijven

Een bedrijf in persoonlijke beveiliging dat wereldwijd voor verschillende klanten werkt, onderscheidt u aan de hand van de volgende kenmerken:

  • Meerdere disciplines voor een one-stop-shop service. Naast persoonlijke bescherming, leidt een combinatie van verschillende diensten en persoonlijk advies tot een aanpak op maat. Hierbij hoort ook het geven van advies op afstand over bijvoorbeeld persoonlijke veiligheid, reisbeveiliging en cybersecurity.
  • Internationale bedrijven zijn ervaren in het werken met diverse klanten die elk hun specifieke wensen en behoeften hebben. Dat betekent dat wanneer een bedrijf werkt voor mensen met verschillende achtergronden, ze ook echt veelzijdigere oplossingen kunnen bieden. Een uitvoerende artiest op wereldtournee vraagt om een andere vorm van bescherming dan een diplomaat en zijn familie die zijn of haar land in het Midden-Oosten of Azië vertegenwoordigt. Een soortgelijk contrast gaat op voor een UHNWI in vergelijking met een mediateam dat een natuurramp verslaat.
  • Persoonsbeveiligers met internationale ervaring zijn bij voorkeur opgeleid in Europese en Amerikaanse elite-eenheden van de politie of defensie. Ze hebben niet alleen de beschikking over de modernste middelen en technieken, maar ze zijn ook getraind naar een zeer hoge standaard. Gecertificeerde beveiligers zijn meertalig. Ze beschikken over internationaal aanvaarde en gerespecteerde paspoorten, waardoor ze gemakkelijk kunnen reizen en snel een visum krijgen.
  • Met hun intelligentie, vaardigheden en ervaring gaan beveiligers die werken voor een wereldwijde organisatie ook flexibel om met uw veranderende planning en deadlines. Als de plannen veranderen, passen zij het veiligheidsplan aan, brengen uw risico’s razendsnel opnieuw in kaart en helpen u bij het veranderen van accommodatie, reserveringen, vervoer, etc.
  • Een ander voordeel is dat internationale bodyguards als doorgewinterde reizigers weten hoe ze moeten omgaan met verschillen in cultuur en gewoontes. Ze kunnen een situatie in het buitenland zeer snel beoordelen en plannen wijzigen voor uw veiligheid en comfort. Bovendien kunnen ze via inlichtingen en onderzoek contact opnemen met lokale professionele instanties voor het geval dat er back-up nodig is.
  • Omdat persoonsbeveiligers getraind zijn in eerste hulp en weten welke informatie de hulpdiensten bij een noodsituatie nodig hebben, kunnen ze voor u als tussenpersoon fungeren in contacten met medisch personeel.

Het is essentieel dat een professioneel beveiligingsbureau dat wereldwijd opereert begrijpt wat er nodig is om u te helpen bij het bereiken van uw doelen. Als nieuwe klant stellen we u veel vragen, zodat we uw situatie volledig en nauwkeurig kunnen beoordelen. Op die manier kunnen we u de best mogelijke service en vervolgens de best mogelijke veiligheid garanderen.

Hoe weet u zeker dat u de organisatie kunt vertrouwen?

Bekijk eerst de website van de organisatie van uw keuze. Wordt hun dienstverlening in detail beschreven? Delen ze hun kennis met u (via een blog of gedeelde nieuwsberichten)? Wat posten ze op hun social media accounts? Is het relevant en nieuwswaardig?

Neem contact op met het beveiligingsbureau en vraag hen om enkele voorbeeldcases, klanten en situaties met u te delen. Vanwege de privacyregels zult u deze informatie niet kunnen vinden op hun website of social media berichten. Als u privacygevoelige informatie over hun klanten online kunt vinden, neem dan geen contact met hen op! Opschepperij duidt op een gebrek aan integriteit.

In dit artikel vindt u informatie over hoe u in 5 stappen een geschikte organisatie kunt vinden passend bij u doelen.

Meer informatie over persoonsbeveiliging internationaal 

Als internationaal opererend bedrijf in beveiliging weten we bij Infinite Risks dat onze klanten onze persoonlijke aanpak waarderen. Als u vragen heeft over uw veiligheid in het buitenland, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?