Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Persoonsbeveiliging inhuren

Home 5 Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren is een lastig proces. Hoe weet je dat de mensen die je inhuurt goed zijn? Hoe weet je of ze integer en loyaal zijn? Hieronder hebben wij een aantal eigenschappen beschreven van ons team:

Integer

Onze persoonsbeveiligers zijn gewend om te werken met (internationale) artiesten, profvoetballers (topsporters), directieleden van grote multinationals en diplomaten in binnen- en buitenland. Integriteit is in deze kringen zeer belangrijk. Confidentiële informatie, namen van klanten en reis- en persoonsgegevens zijn onderdeel van de informatie waar een persoonsbeveiliger mee moet werken gedurende de opdracht. Onze persoonsbeveiligers weten hoe ze veilig met deze (digitale) informatie om moeten gaan. Ook het maken van foto's en video's beperkt zich tot alleen het beeldmateriaal wat nodig is voor het uitvoeren van de opdracht, denk aan voorverkenningen en (preventieve) observaties.

Flexibel

Lange dagen, niet altijd (op tijd) eten en drinken en soms weinig slaap zijn factoren die voor kunnen komen tijdens de uitvoering van een beveiligingsopdracht. Situaties kunnen snel veranderen en niet altijd even duidelijk zijn. Ook kan de druk op gezette tijden toenemen. Onze persoonsbeveiligers zijn hiermee bekend en weten hier door jarenlange ervaring uitstekend mee om te gaan. Door deze kennis en kunde komen onze klanten niet voor verassingen te staan als ze persoonsbeveiliging inhuren. En bent u toch niet helemaal tevreden? Wij lossen het graag op, zodat u krijgt waar u om vraagt.

Meesters in voorbereiding

Een goede risico analyse van een reis die u gaat maken, een (digitaal) risicoprofiel van uw organisatie of uw familie zijn voorbeelden van voorbereidingswerkzaamheden van onze organisatie. Reizen of verplaatsingen die u, uw medewerkers of familieleden gaan maken zullen wij tot in de puntjes voorbereiden. Zo zorgen wij ervoor dat alles gereed is voor aankomst of vertrek (bijvoorbeeld als u thuis aankomt, of landt op het vliegveld) en dat er transport klaar staat om u op te halen of weg te brengen. Door onze voorbereiding zorgen we er o.a. voor dat wachttijden altijd tot een minimum beperkt worden, dat wij alle risico's in kaart hebben gebracht (van reputatie schade en bedrijfsspionage tot ontvoering), back-up plannen gereed zijn en wij gecontroleerd kunnen reageren in geval van een (medische) calamiteit. Als onze klanten persoonsbeveiliging inhuren krijgen ze meer dan alleen een beveiliger, ze krijgen een meedenkende professional die ze tijd, geld en frustratie bespaart.

Geen normale chauffeurs, maar security chauffeurs

85% van alle aanvallen op personen worden uitgevoerd in- en om voertuigen. Naast dat al onze chauffeurs ervaring hebben opgedaan bij de overheid (defensie- of politie) hebben ze ook specialistische rijtrainingen gevolgd. Deze trainingen verhogen de rijvaardigheid en zorgen ervoor dat onze chauffeurs het uiterste uit een voertuig kunnen halen indien nodig. Daarnaast zijn ze ervaren in het onderkennen van dreiging tijdens het rijden. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van normale chauffeurs, want je kunt nog zo netjes rijden, maar als je niet weet dat je wordt gevolgd kun je niet alarmeren of maatregelen treffen om deze dreiging van je af te schudden. De voertuigen die onze chauffeurs gebruiken zijn altijd voorzien van een kogelwerend vest, blusmiddelen, medische uitrusting, water, mobiele telefoon opladers en een GPS-volgsysteem indien dit gewenst is.

Geïnteresseerd

Het onthouden van de voorkeuren van onze klanten kan alleen als wij geïnteresseerd zijn in onze klanten. Als onze klanten persoonsbeveiliging inhuren verdiepen wij ons in hun levensstijl, voorkeuren en levenswijze zodat we onze service kunnen aanbieden op het hoogste niveau.

Proactief, preventief, en reactief

Proactiviteit binnen onze teams stimuleert ons o.a. om preventief te werken. Het voorkomt een hele hoop, maar het neemt nooit alle risico's weg. Daarom trainen wij voortdurend op mogelijke scenario's die fout kunnen gaan, zodat wij ook reactief kunnen optreden indien noodzakelijk. Voor onze klanten die persoonsbeveiliging inhuren is het een geruststellende gedachte dat de mensen die zij om zich heen hebben snel en effectief kunnen handelen als het nodig is maar gedurende de opdracht verder kalm en vriendelijk zijn.

Ervaren

Naast de ervaring die opgedaan is bij specialistische overheidsdiensten, hebben onze persoonsbeveiligers en security consultants ervaring in het beveiligen van internationale beroemdheden, directieleden van grote multinationals en diplomaten in binnen- en buitenland. Zij zijn gewend om te opereren op het hoogste niveau en werken dagelijks samen met professionele teams van over de hele wereld in binnen- en buitenland. Deze ervaring maakt ze elke keer weer een beetje beter en al jaren de specialisten in Nederland op dit gebied.

Meer informatie over persoonsbeveiliging inhuren

Voor meer informatie over de mogelijkheden en- of kosten van persoonsbeveiliging inhuren, kun je contact met ons opnemen via de email of direct bellen naar: +3120-3697499.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?