Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Beveiliging in Wassenaar; advies, onderzoek en persoonlijke bescherming

Home 5 Beveiliging in Wassenaar; advies, onderzoek en persoonlijke bescherming

Heeft u waardevolle bezittingen, woont u in een vrijstaand pand en ziet u regelmatig vage types op scooters of in vreemde auto’s langzaam door uw straat rijden? Of ligt uw zakelijk handelen of privéleven onder een vergrootglas? Het kan uw gevoel van veiligheid ernstig aantasten. Zeker omdat steeds vaker personen het recht in eigen hand nemen door zelf op zoek te gaan naar een confrontatie. Bij een incident is de politie er om u te beschermen, maar de vraag is of ze op tijd zijn. Beveiliging in Wassenaar is voor ons een dienst die is gegroeid over de afgelopen jaren, we vertellen u er graag hieronder meer over.

Het risico op een inbraak in Wassenaar is helaas groot. Bovendien laten inbrekers zich niet zo maar arresteren en hebben ze in het verleden met geweld geprobeerd aan een inrekening te ontsnappen. Daarnaast zoeken criminelen steeds vaker naar mogelijkheden om via internet toe te slaan en daarom neemt het aantal slachtoffers van cybercrime in deze regio ook toe.

Veilig zijn en u veilig voelen zijn twee verschillende dingen. Toch ligt voor beide situaties de oplossing in het weten welke risico’s u loopt en hoe u deze risico’s kunt beperken, of zelfs wegnemen. Daarvoor hoeft u niet altijd een persoonsbeveiliger voor de deur te zetten.

Wat kunt u zelf doen om veilig te blijven?

Uw woning moet uw veilige haven zijn. Dat betekent dat u zich hier vrij en veilig kunt bewegen als u thuis bent en dat indringers niet binnen kunnen komen als u er niet bent. Een veilige woning begint bij goed hang- en sluitwerk en verlichting. Op de website Politie Keurmerk Veilig Wonen vindt u veel informatie. Bijvoorbeeld hoe inbrekers te werk gaan en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze uw huis overslaan. Buiten goede sloten en voldoende verlichting, kunt u ook denken aan beveiligingssystemen als camera’s (CCTV), een alarminstallatie of zorgen dat er iemand op uw huis past als u zelf niet thuis bent.

Wordt u bedreigd of gechanteerd, dan is het verstandig om onderzoek te doen naar de risico’s die u loopt. Hoe eerder u precies weet wat uw situatie is, hoe sneller u de controle kunt overnemen en een escalatie kunt voorkomen.

Waar kan een beveiligingsbedrijf u mee helpen?

Elke klantvraag benaderen we op dezelfde manier: we maken we een analyse, geven advies en bieden maatregelen. Maar niet elk advies of maatregelen zijn hetzelfde. Omdat iedere situatie anders is, ook die van u, stellen we voor u persoonlijk een plan op om u veilig te laten voelen en te houden. Onze diensten lopen uiteen van advies, training, onderzoek en persoonlijke beveiliging in Wassenaar. De nuance zit hem in de uitvoering.

Onze diensten:

  • Uitgebreide analyse doormiddel van een woonhuischeck. Hierbij beoordelen wij uw huidige veiligheidssituatie en eventueel de huidige leveranciers van aanwezige (technische) veiligheidssystemen en -middelen. Bijvoorbeeld om te testen hoe ze in bepaalde situaties reageren of hoe makkelijk of moeilijk het is om uw kantoor of woning binnen te komen.
  • Veiligheidsbewustheid creëren voor alle gezinsleden, personeel en familie draagt bij aan ieders veiligheid. Wat zijn uw patronen? Welke maatregelen en middelen heeft u al? Welke kunt u nog meer inzetten of veranderen? Hoe kunnen we elkaar helpen?
  • Gaat u op reis of naar familiebezoek? We zorgen voor beveiligd vervoer van personen met een professionele chauffeur.
  • Persoonsbeveiliging kan iemand zijn die 24/7 naast u staat, maar ook iemand die u begeleidt tijdens kantooruren of tijdens uw zakenreis.
  • Woonhuisbeveiliging verzorgen we met een team van professionals. We observeren en acteren proactief, zodat onze mensen als een afwerend middel fungeren.
  • Preventieve observaties voeren we uit om onbekende mensen onopvallend in de gaten te houden die zich onnodig rondom uw huis of kantoor begeven. En eventuele acties van criminelen te kunnen spotten in de voorbereidingsfase.
  • Screenen van werknemers op loyaliteit en betrouwbaarheid.
  • Onderzoeken van bedreigingen, stalking of afpersing en de personen die er mogelijk achter zitten. We stellen een dossier op met informatie voor identificatie en bewijs, zodat u naar de politie kunt gaan of een rechtszaak kunt beginnen.

Meer informatie over beveiliging in Wassenaar

Woont u in of nabij Wassenaar en bent u op zoek naar informatie over hoe u zichzelf en uw familie veilig kunt houden? We hebben ervaring met het beschermen van onder andere diplomaten, directieleden en (zeer)vermogende personen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?