Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Woonhuisbeveiliging is meer dan camera’s en alarmsystemen

Home 5 Woonhuisbeveiliging is meer dan camera’s en alarmsystemen

Woonhuisbeveiliging bestaat wat ons betreft uit verschillende onderdelen: advies, veiligheidsmaatregelen en persoonlijke beveiliging. Mensen met een gemiddeld risico (bijvoorbeeld inbraak) weten vaak de weg wel te vinden naar bedrijven die helpen met advies over een alarmsysteem in huis, eenvoudige camerabewaking en gedegen hang-en-sluitwerk.

Maar wat als u gestalkt of bedreigd wordt en uw belager weet waar u woont? Hoe kunt u uw gezin het beste beschermen als u een bekende Nederlander bent of (zeer) vermogend? Hoe houdt u uw kunstverzameling, exclusieve auto’s of raspaarden veilig? Stel dat u een feest geeft in de tuin van uw woning en ongenode gasten wilt weren. Of u gaat voor een maand op zakenreis of een lange vakantie.

Welke maatregelen of diensten beveiligen uw eigendommen en zorgen ervoor dat u zich altijd veilig voelt in uw eigen woning?

Advies voor woonhuisbeveiliging

Veilig wonen is een optelsom van diverse maatregelen. Het gaat niet alleen om een stevig hekwerk en bewakingscamera’s. Voor inbraken is het altijd zaak om het dieven zo lastig mogelijk te maken. Zichtbare beveiligingsmaatregelen schrikken af. Denk inderdaad aan cameratoezicht en een alarmsysteem.

Uit ervaring weten we dat oplichters en criminelen bij sommige van onze klanten hebben geprobeerd van binnenuit hun slag te slaan. Dat wil zeggen, ze proberen met u in contact te komen (in persoon of digitaal) en een (zakelijke) relatie aan te knopen. Op die manier kunnen ze zich beramen op een overval, kidnap of diefstal.

Ons advies voor woonhuisbeveiliging bestaat daarom altijd uit verschillende ringen:

  • Buitenring: onder de buitenring valt inspectie en advies over alles wat zich buiten het huis bevindt. Denk aan een poort, het hekwerk, buiten camera's en detectiesystemen.
  • Middenring: alles wat zich op en aan uw huis bevindt, valt onder de middenring. We inspecteren en adviseren over sloten, camera’s, kogelwerend glas en het alarmsysteem.
  • Binnenring: omdat mensen zich doorgaans alleen met de buiten- en middenring veilig genoeg voelen, is er weinig professionele aandacht en begeleiding voor alles wat zich in de binnenring bevindt. Denk aan beveiligingssystemen voor specifieke objecten, bijvoorbeeld kunst of juwelen, digitale veiligheid (alle apparaten die in verbinding staan met internet), een safe-room en screening van bijvoorbeeld personeel.

Veiligheidsmiddelen en -maatregelen

Voor alle ringen zijn diverse maatregelen en middelen beschikbaar. Voor sommige woningen volstaat een algemeen verkrijgbaar alarmsysteem niet of is een dergelijk alarmsysteem niet voldoende. Infinite Risks weet wat er op de markt te koop is en wat benodigd is om aan uw veiligheidseisen te voldoen.

We inventariseren uw wensen, analyseren uw situatie en bieden u gericht advies. Dat advies bestaat uit een plan van aanpak voor beveiligingsmiddelen en we helpen u met de implementatie van maatregelen. We kunnen bijvoorbeeld een nieuw personeelslid screenen, een safe-room creëren in uw woning en uzelf, uw familie of personeel trainen op het herkennen van verdachte situaties of in het omgaan met crisissituaties.

Persoonlijke beveiliging

Persoonlijke beveiliging is er om u te beschermen bij bedreigende situaties en natuurlijk ook om de veiligheid te bewaken van u en uw gasten tijdens een evenement of van uw bezittingen tijdens uw afwezigheid.

Onze gecertificeerde professionals hebben allen een achtergrond bij defensie of politie. Ze spreken meerdere talen en werken voor klanten over de hele wereld. Infinite Risks kan u helpen met de volgende diensten bij opschaling:

We geven u graag meer informatie over woonhuisbeveiliging, onze organisatie of over onze mensen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?