Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Persoonsbeveiliging vacatures

Home 5 Persoonsbeveiliging vacatures

Op zoek naar persoonsbeveiliging vacatures?

Persoonsbeveiligers gezocht! Ben je op zoek naar persoonsbeveiliging vacatures? Bij Infinite Risks komen we graag in contact met initiatiefrijke en zelfstandige mensen die werk zoeken als bodyguard, (preventief) observant, security driver of VIP beveiliger. Ontdek in dit artikel of jij bij onze organisatie past.

Als professionele organisatie bieden we een compleet dienstenpakket waarbij we letten op de details. Zo proberen we onze klanten over de hele wereld elke dag een uitstekende service te bieden, waarbij ze zich 100% veilig en comfortabel voelen.

Functie-eisen in persoonsbeveiliging vacatures

In onze ogen gebruikt een uitstekende persoonsbeveiliger al zijn/haar zintuigen om potentiële dreigingen te bespeuren en analyseren. Dat vereist kennis, vaardigheden, ervaring, de juiste mentaliteit en een bepaalde persoonlijkheid.

 • Je bent integer, creatief, alert, leergierig, empathisch en dienstbaar. Je bezit over een groot aanpassingsvermogen en je let op details. Met deze eigenschappen in je persoonlijkheid communiceer je gemakkelijk. Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je gebruikt je gezonde verstand om de beste oplossing voor elke situatie te vinden.
 • Je fysieke conditie is tiptop. Je onderhoudt je lichaam door gezond te eten, te sporten. Je gunt jezelf voldoende ontspanning, nachtrust en rookt niet.
 • Je spreekt meerdere talen en bezit een rijbewijs. Je hebt vaardigheden als vechtsport(en), EHBO en gevorderde rijvaardigheden. Heb je ervaring met o.a. skiën en zeilen en/of varen, dan werkt dat in je voordeel.
 • Je bent geschoold en getraind bij defensie of speciale politie eenheden en in het bijzonder bij elite- of specialistische eenheden, zoals bijvoorbeeld: het Korps Mariniers, Luchtmobiele Brigade, Korps Commando Troepen, Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) of de arrestatie en- of ondersteuningsteams van politie en justitie.

Waarom we strikte eisen aan onze persoonsbeveiligers stellen?

Onze eisen zijn strikt en dat is niet zonder reden. Onder onze klanten bevinden zich (internationale) artiesten, royals, diplomaten, (zeer) vermogenden, media teams en directieleden van Fortune 500 bedrijven. We beschermen in Nederland en in het buitenland. De risico’s en wensen van deze mensen liggen soms ver uiteen. Dat vraagt om een maatwerk aanpak waarbij een hoge mate van flexibiliteit en creativiteit van je gevraagd wordt. De dagindeling van vandaag kan er een uur later ineens heel anders uitzien.

Sommige klanten willen beveiliging op een onopvallende wijze.  Ervaring bij observatie teams of inlichtingeneenheden komt hier van pas. Denk aan observeren, inlichtingen verzamelen en soms zelfs infiltreren. Door kennis te vergaren kan een potentieel gevaarlijke situatie al in de kiem gesmoord worden.

Naast de persoonlijke bescherming bieden we onze klanten ook advies. Bijvoorbeeld over (technische) middelen en (beveiligings) systemen die ze zelf kunnen hanteren of over trainingen.

De functie-eisen op een rij

 • Je bent minimaal 28 jaar
 • Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer, communicatief sterk, integer en fit
 • Je bent een KVK ingeschreven ZZP'er en draagt in Nederland belasting af
 • Je hebt ervaring bij de overheid in een elite korps
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in hoog risico gebieden
 • Je bent in het bezit van een grijze (beveiliging) en gele (recherche) pas uitgegeven door bureau bijzondere wetten
 • Je hebt een gecertificeerde persoonsbeveiliging opleiding gevolgd
 • Je spreekt bij voorkeur meerdere talen
 • Je hebt een erkend en geldig EHBO/BHV certificaat
 • Je hebt bij voorkeur een Trauma Medische Training gevolgd in de afgelopen 3 jaar (FPOS, FREC, TECC/TCCC)
 • Je kunt aantonen dat je over een rijbewijs beschikt en diploma’s voor aanvullende rijvaardigheden
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als persoonsbeveiliger en- of preventief observant
 • Je bent bereid om evt. langer internationaal te werken

Naast bovenstaande eisen gaan we ervan uit dat de ZZP'ers die wij inhuren in het bezit zijn van een eigen auto (onopvallende kleur, dashcam en geblindeerde ramen) en eigen spullen om hun werkzaamheden uit te voeren (kogelwerend vest, medische uitrusting, camera's etc.)

Kun je twee referenties opgeven en een gezondheidsverklaring overhandigen? Dan zien we uit naar je CV. Stuur die met je motivatie naar hr@infiniterisks.nl. Je kunt hier ook terecht met eventuele vragen over persoonsbeveiliging vacatures en werken bij Infinite Risks. Gelieve NIET te bellen over deze vacature.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?