Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Hulp bij afpersing

Home 5 Hulp bij afpersing

Hulp bij afpersing nodig? Advies en oplossingen voor uw zakelijke- en privesituatie

Word u afgeperst? Dan doet u er goed aan om professionele hulp in te schakelen. Afpersen is een misdrijf en bij wet verboden. Lees meer over afpersen en afdreigen in dit artikel. Hulp bij afpersing is niet iets om je voor te schamen. Wij zien juist vaak dat onze klanten altijd tot de conclusie komen dat ze veel eerder hulp hadden moeten inschakelen.

Wilt u ervoor zorgen dat de continuïteit van uw bedrijf geen gevaar loopt? Wilt u zorgen dat uw persoonlijke of zakelijke data geheim blijven? Wilt u geen financieel risico lopen? Wilt u voor eens en voor altijd van uw afperser af? Neem dan snel contact op voor onze hulp bij afpersing.

Zowel voor zakelijke afpersing als persoonlijke chantage geldt altijd hetzelfde advies. Ga niet in op de eisen van uw afperser en betaal geen geld of lever geen goederen of diensten.

Advies inwinnen bij een professionele organisatie leidt tot:

 • Geordende gedachten en alle (ook onbewuste) feiten op een rij door uw verhaal te delen met een professional
 • Beter inzicht in uw situatie
 • Beter beeld van uw afperser
 • Inzicht in de mogelijkheden om tot een oplossing te komen
 • Veiligheid voor uzelf en uw medewerkers of familieleden

Infinite Risks helpt u in stappen. Hoeveel tijd elke stap vergt en hoeveel stappen nodig zijn, hangt af van uw situatie.

 1. Advies

Een persoonlijk advies kan de ergste stress al verminderen. Ervaren professionals luisteren naar uw verhaal en stellen u bepaalde vragen om uw situatie zo volledig mogelijk in kaart te brengen.

Op basis van deze informatie schatten we in wat uw afperser in handen heeft en wie hij/zij is. Soms helpt ons advies u al vooruit. Bijvoorbeeld, zodat u zelf vervolgstappen kunt nemen zoals een aangifte voorbereiden door een dossier aan te leggen en materialen en acties om u veiligheid te bevorderen.

 1. Onderzoek naar uw afperser

Soms is advies niet voldoende. Als internationaal beveiligingsbedrijf zijn we bij Infinite Risks gespecialiseerd in risicoanalyses en specialistische dienstverlening. Een onderzoek naar de achtergrond van uw afperser kan van cruciaal belang zijn om informatie in te winnen. Deze informatie kunt u gebruiken om een dossier op te bouwen voor bijvoorbeeld de politie. Met voldoende bewijs kunt u verdere stappen ondernemen.

Onderzoeksresultaten kunnen ook leiden tot een oplossing waarmee u zelf uw afperser buiten spel zet.

 1. Persoonlijke beveiliging

De maatregelen en middelen voor uw persoonlijke beveiliging kunnen onder andere bestaan uit:

 • Persoonlijke voorzorgsmaatregelen. Denk aan een flexibele indeling van uw leefpatroon, verbreken van bepaalde contacten, tijdelijk onderduiken, etc.
 • Veiligheidsmiddelen zoals persoonlijk alarmsysteem, camera’s en GPS-volgsystemen
 • Security awareness & cyber awareness trainingen
 • Persoonsbeveiliging voor uzelf, collega’s en/of uw familieleden
 • Beveiligend chauffeur in uw auto of een auto van ons
 • Bewaken van uw woning of kantoorpand

Meer informatie over hulp bij afpersing

Infinite Risks is een ervaren en specialistisch beveiligingsbedrijf. Voor elke dienst die we leveren, voeren we een risicoanalyse uit. Ook wanneer klanten alleen vragen om persoonlijke beveiliging of een directiechauffeur. Weten wat er speelt, zorgt ervoor dat we tijdig kunnen anticiperen in diverse situaties.

Met een inventariserend gesprek weet u waar u aan toe bent. Wacht niet langer en vraag vandaag nog persoonlijk advies aan door contact met ons op te nemen via de mail of direct te bellen naar: +3120-3697499 voor meer informatie.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?