Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Hulp bij bedreiging

Home 5 Hulp bij bedreiging

Hulp bij bedreiging nodig? Professionals kunnen escalatie voorkomen

Bedreiging is een misdrijf. Net zo goed wanneer het gaat om fysieke of schriftelijke bedreiging als bij bedreiging met terroristische motieven. Over de details van diverse vormen van bedreiging leest u meer in dit artikel. Doet u niets tegen uw bedreiger(s), dan kan uw situatie snel escaleren. Het inschakelen van hulp bij bedreiging is een eerste stap in de goede richting.

Wilt u van de bedreiging af die u persoonlijk, per mail of via social media bereikt? Word u bedreigd met geweld of met het openbaar maken van gevoelige informatie? Wilt u uw goederen veilig stellen? Wilt u van het geweld af? Wilt u zorgen dat u zich weer veilig voelt? Weet dat u hulp kunt inschakelen van professionals om tot een oplossing te komen.

In een aantal stappen kan een beveiligingsbedrijf u helpen. Of elke stap voor u van toepassing is, hangt af van uw situatie.

  1. Advies bij bedreiging

Omdat elke situatie anders is, dus ook die van u, is persoonlijk advies bij bedreiging cruciaal. Een professioneel beveiligingsbedrijf doet meer dan alleen maar mensen lijfelijk beschermen. Ervaren mensen, opgeleid door o.a. specialistische eenheden van defensie en politie, weten hoe ze bedreigingen moeten onderzoeken. Dat begint met het stellen van uitgebreide vragen.

Met uw antwoorden kunnen we een dreigingsanalyse voor u opmaken en geven we u specifiek advies. Mogelijk kunt u met dit advies zelf uw situatie verbeteren of zelfs oplossen. Denk aan beveiligingsdiensten en -systemen of bepaalde acties om van uw bedreiger af te komen. Schatten we in dat deze maatregelen niet afdoende zijn, dan zullen we u adviseren om verder onderzoek te doen naar uw bedreiger.

  1. Onderzoek naar uw bedreiger

Uitgebreid onderzoek naar uw omgeving en de identiteit van uw bedreiger in detail en de uitkomsten nauwgezet te analyseren kan van essentieel belang zijn om uw situatie in kaart brengen.

Met technieken die onze specialisten opdeden bij o.a. opsporings- en inlichtingendiensten, zoeken we naar mogelijkheden om uw bedreiger "uit te schakelen". Dat kan zijn in de vorm van het opbouwen van een dossier met bewijzen, waarmee u zelf naar de politie kunt gaan, of bijvoorbeeld door mediation tussen beide partijen.

  1. Persoonlijke beveiligingsmogelijkheden

De maatregelen en middelen voor uw persoonlijke beveiliging kunnen onder andere bestaan uit:

  • Persoonlijke bescherming (opvallend en onopvallend)
  • Bewaken van uw woning of kantoor of bedrijfspand
  • Beveiligen van uw evenement
  • Advies over en leveren van veiligheidsmiddelen zoals hekwerken, kogelwerend glas, persoonlijke alarmsystemen, alarmsystemen en opvolging voor gebouwen en voertuigen, CCTV-systemen en GPS-volgsystemen voor voertuigen.
  • Security awareness trainingen en trainingen voor het omgaan met crisissituaties.
  • Security chauffeur in een (gepansterd) voertuig van Infinite Risks of uw eigen voertuig

Hulp bij bedreiging is mogelijk

Infinite Risks is een beveiligingsbedrijf dat alleen werkt met internationaal ervaren en gecertificeerde persoonsbeveiligers en preventieve observanten. Onze specialisten weten u niet alleen veilig te houden, ze helpen u ook met het oplossen van uw problemen door bedreiging.

Wij verzekeren u dat wanneer u contact met ons opneemt via de mail of direct belt naar: +3120-3697499, we uw informatie met de uiterste zorg en discretie behandelen. Vraag vandaag nog meer informatie op voor uw specifieke situatie en krijg vandaag nog hulp bij bedreiging.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?