Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Directievervoer in Amsterdam en Den Haag

Home 5 Directievervoer in Amsterdam en Den Haag

Natuurlijk zijn de meest gevraagde chauffeursritten bedoeld om mensen in alledaagse situaties te vervoeren. Van de luchthaven naar een hotel, van het ziekenhuis naar huis en huis naar school bijvoorbeeld. Hoewel directievervoer of chauffeursdiensten minder vaak voorkomt als bovengenoemde taxiritten, is het aanbod toch relatief groot. Onder de aanbieders zitten vervoersbedrijven met eigen personeel en organisaties die studenten als chauffeur inzetten. Tegen een tarief vanaf Euro 13,50 per uur brengt een jongvolwassene u al van A naar B. Infinite Risks biedt hoogwaardig directievervoer in Amsterdam en Den Haag en levert alleen topklasse chauffeurs en voertuigen.

Want wat doet een onervaren chauffeur als uw afspraak verandert, of als de route opstoppingen kent en u te laat dreigt te komen voor een afspraak die van groot belang is? Hoe reageert een ongetrainde autobestuurder op een mensenmassa? Op opdringerige pers? Of in een bedreigende situatie? Staat deze chauffeur stevig genoeg in zijn schoenen om discreet te zijn over wat er in de auto besproken wordt en wie hij of zij vervoert?

Ontdek wat wij verstaan onder professioneel directievervoer en hoe we onze dienst telkens aan uw wensen aanpassen, zodat u uw doel kunt bereiken.

Wat is professioneel directievervoer in Amsterdam en Den Haag?

Als beveiligingsbedrijf en leverancier van luxe vervoer werken we voor mensen die door hun werk, beroemdheid of vermogen andere eisen stellen aan hun mobiliteit. Royals, directieleden, BN’ers, politici, diplomaten, artiesten en (zeer)vermogenden willen of kunnen door omstandigheden soms niet zelfstandig over straat. Een persoonsbeveiliger met vergevorderde rijvaardigheden kan dan helpen.

We vragen onze klanten regelmatig wat ze in onze chauffeursdiensten waarderen. Bijna elke reactie begint met het benoemen van professionaliteit. Maar dat legt niet uit waar klanten nu precies op letten en wat ze nodig hebben. Daarom vragen we altijd door. Kenmerken die de uitgesproken waardering omvatten zijn:

  • Aanvoelen wanneer de chauffeur stil moet zijn en wanneer de klant om een praatje verlegen zit
  • Vriendelijk in de omgang
  • Goed, veilig en vlot rijden
  • Geen onnodige vragen stellen
  • Discreet zijn over wat er in de auto besproken wordt (met anderen of telefonisch)
  • Hulpvaardig
  • Niet moeilijk doen over extra diensten als een boodschap doen of iemand oppikken
  • Flexibel zijn als de plannen wijzigen

Veiligheid zit hem niet alleen in goed rijden

Bij onze klanten geldt veiligheid niet alleen op voor het vaardig besturen van een auto. Veiligheid zit hem ook in het feit dat de passagier veilig door een massa fans of protesteerders de auto in- of uitkomt. Of dat u zonder achtervolgd te worden veilig en op tijd op uw (geheime) afspraak komt. Zo’n veiligheidschauffeur heeft een aantal kenmerken die hem of haar onderscheiden van een gebruikelijke chauffeursdienst.

Rijvaardigheid
Rijden in verschillende type voertuigen in alle omstandigheden en overal ter wereld. Die ervaring hebben onze veiligheidschauffeurs. Ze weten wat een voertuig kan, hoe ze het moeten besturen en hoe ze het moeten onderhouden. Ze kennen de lokale wet en kunnen zich redden in extreme situaties zoals een achtervolging of veranderende (extreme) weersomstandigheden. Daarnaast hebben zij allen een specialistische rijopleiding gevolgd.

Behendig en alert
Een chauffeur die niet overtuigd is van de veiligheid tijdens de route, om wat voor reden dan ook, zal niet instappen voordat hij of zij het probleem heeft opgelost of omzeild. Professionals letten niet alleen op hun welzijn om het werk te doen, maar ook op die van u. Ze zijn behendig in het verkeer, alert op mogelijke wijzigingen en op uw veiligheid.

Risicomijdend
Onder alle omstandigheden zal onze chauffeur risico’s uit de weg gaan. Niet alleen risico’s in het verkeer, maar ook omdat hij of zij weet wat uw situatie is en wat uw doel of uw belangen zijn.

Extra vaardigheden
Naast rijvaardigheden heeft onze chauffeur ook vaardigheden om u veilig te houden, medische hulp te geven in geval van nood en te voorkomen dat bedreigende situaties escaleren.

Chauffeursdiensten in Den Haag en Amsterdam

Vanwege het zakenleven in Amsterdam en de internationale luchthaven Schiphol werken we veel voor klanten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Daarnaast helpen we veel directieleden, diplomaten en politici in de regio Den Haag met veilig personenvervoer.

Infinite Risks werkt alleen met gecertificeerde persoonsbeveiligers en directiechauffeurs, die internationaal zijn opgeleid. Onze mensen spreken meerdere talen en hebben wereldwijde ervaring.

Benieuwd hoe we uw mobiliteit veilig en flexibel plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over directievervoer in Amsterdam en Den Haag.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?