Predictive Profiler

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat niet alle beveiligers geschikt zijn om te werken als predictive profiler. Ze moeten over bijzondere- en specifieke kwaliteiten beschikken. Infinite Risks neemt dit zeer serieus en daarom zijn onze predictive profilers niet altijd beveiliger van beroep. Predictive profilers worden ingehuurd om afwijkend gedrag te herkennen in de voorbereidingsfase van criminele- of terroristische activiteiten. Ook kunnen ze door intelligente- en klantvriendelijke interventie technieken deze activiteiten in een vroeg stadium verstoren en- of stoppen.

Proactiviteit is de basis van het werk van een predictive profiler. Dit betekent dat er preventief in plaats van reactief wordt opgetreden. Dit is dan ook gelijk het verschil tussen een algemene beveiliger en een predictive profiler.  Dit betekent niet dat er geen proactieve beveiligers zijn, maar dat de werkwijze anders is en dat ze opgeleid zijn met een ander doel.

Het is zaak dat achter de predictive profiler een goed management team staat die de methodiek snapt en deze implementeert in de dagelijkse werkzaamheden. Dit om alle risico’s en interventies dagelijks in kaart te brengen zodat men op de lange termijn een goed beeld krijgt van de huidige situatie. De verwerking van deze informatie kan leiden tot het vroegtijdig spotten van criminelen of terroristen en zal op de lange termijn het bedrijf financiele, emotionele en fysieke schade besparen.

Predictive profiling diensten die wij kunnen aanbieden

Infinite Risks kan de volgende predictive profiling diensten aanbieden voor uw organisatie:

 • Het leveren van kennis over predictive profiling binnen uw organistie
 • Invoering van predicitive profiling procedures in uw organisatie
 • Training van uw management team
 • Leveren van predictive profilers
 • Red teaming

Onze predictive profiler

Gebleken is dat een predictive profiler qua effectiviteit op de werkvloer 3 normale beveiligers kan vervangen op sommige functies. Dit betekent dat dit, naast dat er effectiever wordt gewerkt, ook kosten worden bespaard voor uw organisatie.

De predictive profiler van Infinite Risks zal voldoen aan de volgende eisen:

 • Geselecteerd volgens het TNO onderzoek: Competenties van een Profiler
 • Heeft de Post HBO opleiding Predictive Profiling doorlopen
 • Heeft de opleiding Security Profiler doorlopen
 • Voert red teaming opdrachten uit
 • Meertalig en communicatief vaardig
 • Proactief en meedenkend

Ook kunnen we predictive profilers leveren met EHBO/ BHV certificaten.

Naast bovenstaande eisen krijgen onze predictive profilers elk jaar herhalingslessen en worden zij met regelmaat getoets op alertheid doormiddel van audits en red teaming oefeningen. 

Voor meer informatie over het inhuren van een predictive profiler of een offerte kunt u direct bellen naar: +31203697499 of contact opnemen via onze website. 

}

24/7 beschikbaar

24 uur, 7 dagen per week

Kosten besparend

Wij bewaken uw portemonnee

EHBO/BHV beschikbaar

EHBO/BHV opgeleide predictive profilers beschikbaar

alleen geschikte profilers

Geselecteerd volgens TNO: Competenties van een Profiler

meer informatie?

offerte / quotation