Persoonsbeveiliging

Offerte aanvragen

Persoonsbeveiliging inhuren bij Infinite risks

Onze persoonlijke beveiligers, observanten, chauffeurs en security consultants staan voor u klaar. Zichtbaar en onzichtbaar, 24/7.

Icon security

In-house specialisten

Wij hebben een team van specialisten om u veilig te houden in de meest uiteenlopende situaties.

Icon security

Ervaring

Onze achtergrond bij de overheid en ervaring in de private sector, in zowel binnen- als buitenland, is ongeëvenaard.

Icon security

Volledig pakket

Van risico-inventarisaties tot woonhuis- en kantoorbeveiliging, wij verzorgen een totaalconcept voor uw probleem.

Inzetten persoonsbeveiliging

Er zijn verschillende redenen en situaties om persoonsbeveiliging in te huren, namelijk bij:

Veelgestelde vragen

Persoonsbeveiliging is een verzamelnaam voor een aantal diensten die zich richten op de veiligheid van personen. Vormen van persoonsbeveiligingsdiensten zijn o.a. preventieve observaties, bodyguards, social media monitoring, woonhuisbeveiliging, objectbeveiliging, security chauffeurs, medische ondersteuning en travel security.

Persoonsbeveiliging is nodig wanneer u vindt dat het nodig is. Voorbeelden van risicovolle situaties waarin het goed is om persoonlijke beveiliging te hebben zijn: chantage, stalking, bedreiging, afpersing, als er een risico op ontvoering bestaat of als u grote sommen geld of waardevolle spullen vervoert. Ook is het voor personen die beroemd zijn (bijv. topsporters of artiesten) of een publieke functie bekleden (bijv. advocaten, regeringsleiders of diplomaten van buitenlandse ambassades) in sommige gevallen ook raadzaam om persoonsbeveiliging in te huren. Helaas ervaren we toenemende verharding in de maatschappij en komt geweld steeds vaker voor. Wij kunnen niet de maatschappij veranderen, maar onze beveiligers kunnen er wel voor zorgen dat u zichzelf weer veilig voelt.

Bij uw aanvraag voor persoonsbeveiliging (of persoonsbegeleiding) is het belangrijk dat u aangeeft of we gebruik maken van uw voertuig of dat u een voertuig van ons wilt gebruiken. Het gebruik van een security chauffeur (met of zonder voertuig) wordt altijd los berekend. Dit komt omdat een bodyguard niet chauffeur én persoonsbeveiliger kan zijn. Het zijn twee aparte functies. De kosten voor een security chauffeur met voertuig zijn daarnaast afhankelijk van het type voertuig. Bij preventieve observatie (onopvallende beveiliging) maakt de observant wel gebruik van een eigen voertuig, hiervoor worden dus geen extra kosten berekend.

Wij zetten gecertificeerde persoonsbeveiligers in met een specialistische achtergrond bij de Politie (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging) en Defensie (Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, Korps Mariniers, Luchtmobiele Brigade en het Korps Commando Troepen). Daarnaast hebben onze persoonsbeveiligers ruime ervaring opgedaan met het beveiligen van personen in de private sector. Van internationale beroemdheden (op wereldtournee), tot zeer vermogende families en van diplomaten tot directieleden van grote bedrijven. Onze persoonsbeveiligers zijn in het bezit van alle vereiste certificaten en volgen jaarlijkse herhaaltrainingen die van toepassing zijn op hun vakgebied (of specialisatie) om op het scherpst van de snede te kunnen blijven opereren.

Nee, in Nederland is het niet mogelijk om als particulier beveiligingsbedrijf gewapende beveiliging te leveren bij hoge dreiging aan een ’te beschermen persoon’ (TBP). Dit is voorbehouden aan de overheid (o.a. de DKDB en BSB). In het buitenland is er in sommige gevallen wel gewapende beveiliging mogelijk. Hiervoor zetten we dan lokaal gecertificeerde beveiligers in met ervaring en de juiste opleiding voor het beveiligen van een personen die risico lopen.

Ervaring telt. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat zowel in Nederland als in het buitenland fulltime (24/7/365) persoonsbeveiliging levert. Onze menselijkheid, brede expertise, jarenlange ervaring, grote netwerk en onconventionele kijk op problemen, maakt dat onze klanten het verschil merken. Wij leveren niet alleen hoogwaardige en intelligente beveiligingsoplossingen nadat u in de problemen bent gekomen; ons doel is om (verdere) problemen voor te zijn. Het zo effectief én efficiënt mogelijk oplossen van het onderliggende probleem is waar wij het verschil maken. Dit voorkomt langdurige en onnodige stress. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is.

Voor beveiliging op maat, in binnen- en buitenland, neemt u contact met ons op via: Email, Telefoon of Whatsapp. Wij beoordelen uw situatie en kijken samen met u naar een effectieve én efficiënte oplossing. Wij geven u een prijsindicatie en starten onze diensten na uw goedkeuring.

Scroll omhoog