Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Persoonsbeveiliging in Amsterdam

Home 5 Persoonsbeveiliging in Amsterdam

Full-service persoonsbeveiliging in Amsterdam

Wat maakt persoonsbeveiliging in Amsterdam nou zo lastig? Iedereen lijkt zich in onze hoofdstad per fietst te verplaatsen. Studenten op weg naar hun college, ouders met kinderen voorop en achterop plus boodschappentas en werknemers op weg naar kantoor. Kriskras door de stad.

Ook openbaar vervoer als tram, trein, bus en metro brengt reizigers van alle leeftijden naar hun bestemming. Nederlanders zijn zo nuchter dat BN’ers en topsporters doorgaans ongestoord zelf hun boodschappen kunnen doen en artiesten na hun voorstelling in het theater gewoon handtekeningen uitdelen in de foyer.

Amsterdam staat hoog op de lijst van veiligste steden in de wereld. Ondanks de smeltkroes aan nationaliteiten, talen en gewoonten. Waarom is het dan toch zo uitdagend om professionele persoonlijke beveiliging te bieden in Amsterdam?

Is persoonsbeveiliging in Amsterdam wel nodig?

De standaard van onze veiligheid in Nederland ligt bijzonder hoog. In onze multiculturele samenleving van Amsterdam vind je fietsende mensen, winkelend publiek en sporters in het park. Het is een zichtbare, veilig ogende laag. Maar helaas is dit niet de enige laag. Veel ‘zaken’ onttrekken zich aan het publieke oog.

We doelen hiermee niet alleen op de laag van de criminele onderwereld waarin cyber crime, drugs, wapens en mensenhandel voor de seksindustrie een bron van duistere inkomsten zijn. Deze laag is onbeschrijfelijk ruw. De gevolgen van deze criminaliteit is soms door de hele samenleving waarneembaar. Bijvoorbeeld zoals bij het choquerende effect van een liquidatie.

Er bestaat ook een politiek of religieus georiënteerde laag. Gevaren om de politieke macht te ondermijnen of met een religieuze voorkeur de samenleving te ontwrichten liggen op de loer. Een andere laag, weliswaar dunner, bestaat uit mensen die hun vermogen moeten beschermen. Kidnap en aanslagen zijn voor hen serieuze risico’s.

Voor het gewone publiek zijn hun activiteiten nauwelijks zichtbaar, maar professionals beschermen ons elke dag tegen de bedreigingen uit deze lagen. Denk aan alle onderdelen van de politie, van wijkagent tot recherche. Maar ook justitie en de politiek dragen bij aan onze veiligheid. Niet iedereen kan zich wenden tot deze diensten. De wet beperkt overheidsinstanties in de mogelijkheden om personen of bedrijven te beschermen. Bijvoorbeeld door gebrek aan bewijs of omdat het algemeen nut niet in gevaar is.

Persoonlijke beveiliging in Amsterdam is maatwerk

Echte veiligheid begint bij een excellente voorbereiding en een uitgebreide risicoanalyse vooraf. Dat betekent dat je weet wat er beweegt in de stad. In alle lagen. Van welke wegen opgebroken liggen en welke clubs gesloten zijn tot trends onder publiek en activiteiten in diverse milieus. Een professioneel beveiligingsbedrijf koppelt deze kennis aan de eisen en wensen van de klant. Welke middelen, personen en activiteiten houden u veilig? Dag en nacht.

Huur een VIP bodyguard in Amsterdam

Infinite Risks werkt met betrouwbare eigen gecertificeerde mensen en ons grote netwerk maakt een veilige aanpak mogelijk. Mensen die de stad op hun duimpje kennen en contacten hebben bij clubs, exclusieve hotels en restaurants en jet centers. Mensen die weten waar u wel of juist niet moet zijn en die zorgen voor uw reservering. Zodat u zich veilig kunt bewegen en het beste advies krijgt over de do’s en dont’s. U kunt uw zakelijke doelstellingen behalen en genieten van alles wat onze magnifieke hoofdstad te bieden heeft.

Toch vinden we dat onze kennis over en ervaring in Amsterdam als professioneel beveiligingsbedrijf niet genoeg is. Als organisatie die wereldwijd opereert, weten we waar de internationale connecties liggen. Daardoor kunnen we nog beter inschatten welke invloeden van buitenaf effect hebben op uw veiligheid.

De voordelen van een internationaal opererend beveiligingsbedrijf in Amsterdam:

  • Persoonlijke beveiliging door gecertificeerde voormalig medewerkers van specialistische eenheden van politie, defensie.
  • Meertalige medewerkers met internationale ervaring
  • Gedegen risicoanalyse voor een maatwerk aanpak
  • Beveiliging nabij of op afstand
  • Advies over persoonlijke veiligheid in maatregelen en middelen

Meer informatie over persoonsbeveiliging in Amsterdam

Wilt u weten wat persoonsbeveiliging in Amsterdam voor uw situatie inhoudt? Wilt u zich vrij kunnen bewegen in Amsterdam zonder zich zorgen te maken over uw veiligheid? Infinite Risks brengt veiligheidsrisico’s in kaart van en beschermt klanten zoals artiesten, diplomaten, (zeer) vermogenden en bestuursvoorzitters. Neem vrijblijvend via email contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten voor persoonsbeveiliging in Amsterdam of bel: +3120-3697499.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?