Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Gepantserde auto met chauffeur huren

Home 5 Gepantserde auto met chauffeur huren

Gepantserde auto met chauffeur huren

Wat als uw situatie zo dreigend is, dat u vreest voor uw veiligheid wanneer u onderweg bent? Dan zoekt u een professionele organisatie die voor uw veiligheid kan zorgen met een gepantserde auto en chauffeur als u zich moet verplaatsen.

Het klopt inderdaad; de meeste bedreigingen voor aan aanslag of geweld (zoals een kidnap, roofoverval of moordaanslag) worden waargemaakt op straat. Wanneer slachtoffers onderweg zijn van hun werk naar huis of naar een afspraak. Onderduiken is voor mensen die bedreigd worden geen optie, want chantage, het risico op intimidatie of kans op een belaging lopen vaak lang.

Wordt u bedreigd en wilt u weten hoe we u veilig kunnen houden thuis, op uw werk, maar vooral wanneer u zich moet verplaatsen? We leggen het u graag uit in dit artikel.

Type pantservoertuig

Infinite Risks kan u helpen met verschillende soorten pantservoertuigen. Afhankelijk van de dreiging, zetten we in Europa doorgaans een VR4 of VR6 bepantsering in. De code staat voor de gradatie in ballistische bescherming. VR4 biedt bescherming tegen handgeweren en VR6 (en zwaardere bepantsering) biedt bescherming tegen o.a. geweren en zwaardere explosieven.

Rijden in een pantserauto vraagt om uitgebreide kennis en speciale vaardigheden van een chauffeur. Al onze security chauffeurs zijn extreem uitgebreid getraind in hun rijvaardigheden. Ze kunnen niet alleen heel vaardig een pantserauto besturen, ze opereren ook veilig en effectief onder dreigende omstandigheden.

Rijden met security rijtechnieken betekent o.a. dat we voorafgaand aan de rit op basis van informatie de juiste route en tijd bepalen. Uiteraard monitoren we de risico’s continu, zodat we een vooropgezette rijroute of plan direct kunnen aanpassen. Beschouw uw gepantserde voertuig als een "mobiel safehouse". In uiterste bedreigende situaties weet uw security chauffeur met zeer specialistische rijtechnieken uit een benarde situatie te ontsnappen.

Alle security chauffeurs van Infinite Risks die deze diensten verlenen zijn bij specialistische overheidsdiensten opgeleid en getraind. Bovendien zijn ze gecertificeerd om te werken als directiechauffeur (incl. gepantserd vervoer) en persoonsbeveiliger.

Gepantserd vervoer dienstverlening is een totaalpakket

Het is onze ervaring dat wanneer u zoekt naar gepantserd vervoer het eigenlijk nooit alleen om een gepantserd voertuig met chauffeur gaat. Waarschijnlijk zoekt u persoonsbeveiliging voor uw situatie en die van uw naasten. De oplossing voor veiligheid zit hem vooral in de aansluiting van verschillende opeenvolgende maatregelen.

Denk aan een combinatie van een pantserauto met persoonlijke beveiliging op maat. Voor een dienstverlening die bij uw situatie past is altijd een uitgebreide risicoanalyse nodig en dat is ook precies waar Infinite Risks sterk in is.

Gepantserd vervoer is daarom uitstekend te combineren met:

  • Security chauffeur
  • Persoonlijke beveiliging in de vorm van zichtbare persoonsbeveiligers of onopvallende begeleiding. In beide gevallen proberen we uw leven zo min mogelijk te beïnvloeden tijdens dagen met een laag risico. Blijkt de dreiging verhoogd te zijn, dan schalen we direct op.
  • Familiebeveiliging biedt uitkomst voor uw hele gezin. Bij serieuze dreiging bent u vaak niet alleen slachtoffer, maar zijn uw gezin of uw medewerkers ook onderhevig aan de dreiging. Zo houden we niet alleen personen, maar ook kantoren en (vakantie-)huizen veilig.

Meer informatie over een gepantserde auto met chauffeur

Gepantserd vervoer en eventuele aanvullende diensten kunnen we u voor korte en langere perioden aanbieden. We begrijpen dat bedreigingen een grote impact hebben op uw werkzame en uw persoonlijke leven. Wilt u advies, een risicoanalyse of meer weten over onze gepersonaliseerde aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie het huren van een gepantserde auto met chauffeur. We helpen u graag.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?