Directiechauffeur

Vervoerd worden door een ervaren directiechauffeur verhoogt de mate van comfort en daarmee de productiviteit. Infinite Risks zorgt voor vlot, comfortabel en veilig vervoer.

De directiechauffeur van Infinite Risks

Alleen directiechauffeurs met bijzondere kwaliteiten en ervaring werken voor Infinite Risks. Onze directiechauffeurs zijn professioneel, discreet en dienstbaar. Onze directiechauffeurs zijn, naast hun rijvaardigheden, ook (gecertificeerde) specialisten in persoonsbeveiliging en het toepassen van eerste hulp. Zo kunnen ze de dienst kunnen uitbreiden en opschalen indien mogelijk. Ook is het mogelijk om onze directiechauffeurs zo te selecteren dat ze meer taken van u uit handen nemen door als personal assistent (PA) te fungeren. Uw wens staat bij ons centraal zodat we de beste chauffeur voor u kunnen selecteren en aanbieden.

Directiechauffeur uitbreidingsdiensten

Onze directiechauffeursdiensten kunnen o.a. uitgebreid of aangevuld worden met:

Eigen voertuig of een voertuig van Infinite Risks

Bij Infinite Risks weten we hoe belangrijk het is om de klant op tijd, maar veilig naar de gewenste bestemming te brengen. Wij doen dit met name met voertuigen uit ons eigen wagenpark maar indien gewenst mag dit uiteraard ook uw eigen voertuig zijn. Op aanvraag leveren we exclusieve- en gepantserde voertuigen. Hierbij leveren we wel chauffeurs die zijn opgeleid om te mogen rijden in gepantserde voertuigen. Deze specialisten kunnen wij ook leveren uit ons uitgebreide bestand van directiechauffeurs.

Voor meer informatie over onze directiechauffeur of een offerte kunt u direct bellen naar: +31203697499 of contact opnemen via onze website.

Veilig en productief

Vlot en veilig vervoer voor u en uw personeel

gecertificeerd personeel

CCV-D1 en persoonsbeveiliging opgeleid personeel

EHBO beschikbaar

Onze directiechauffeurs zijn EHBO+ opgeleid.

Comfort

Hoge mate van comfort en minder stress.

meer informatie?

offerte / quotation