Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Diplomatieke beveiliging voor ambassades

Home 5 Diplomatieke beveiliging voor ambassades

Diplomatieke beveiliging voor ambassades in en rond Den Haag

Diplomatieke beveiliging omvat alle mogelijke beveiligingsdiensten om diplomaten, consuls en ambassadeurs, inclusief hun families, woonhuizen en overheidsgebouwen te bewaken. Infinite Risks biedt deze service zowel in Nederland als in het buitenland aan.

Waarom hebben sommige diplomaten en ambassadeurs diplomatieke beveiliging nodig?

Zo lang we in de wereld te maken hebben met uitdagingen als gevolg van religie, armoede, corruptie, mensenrechten, etc. moeten we zorgen dat we elkaar veilig houden. Als diplomaat, tijdens uw werkzaamheden als vertegenwoordiger van uw land, kunt u in het buitenland (tijdelijk) in een vijandige omgeving terechtkomen. Zeker als u een overheid vertegenwoordigt die deelneemt aan militaire missies. Of als u naar een regio wordt uitgezonden waar activisten de aandacht trekken door gebruik te maken van geweld. U wordt geacht daar te wonen en te werken.

In andere gevallen, wanneer personeel van een ambassade of consulaat actief is in een land waar geen controverse heerst, staan deze mensen mogelijk toch bloot aan de risico’s die terroristische groeperingen met zich meebrengen. De risico’s kunnen bijvoorbeeld gaan om kidnapping of terroristische aanslagen. Helaas, is om die reden een verhoogde aandacht nodig voor beschermings- en veiligheidsmaatregelen van diplomaten wereldwijd.

Diplomatieke beveiligingsdiensten voor consulaten, ambassades en residenties

Onder de diensten voor het beveiligen van consulaten en ambassades vallen onder andere:

Waarom kiezen voor een gespecialiseerde diplomatieke beveiliger?

In Nederland worden leden van het Koninklijk huis en bedreigde politici of diplomaten normaal beveiligd door DKDB (Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging). Niet iedereen valt onder deze doelgroep of komt in aanmerking voor bescherming door de DKDB. Infinite Risks heeft als enig Nederlands bedrijf ervaring met diplomatieke persoonsbeveiliging in Nederland.

Een diplomatieke beveiliger van Infinite Risks is net zo gespecialiseerd in het werken voor diplomaten en ambassades. Elke werknemer heeft een achtergrond bij specialistische eenheden van politie en defensie en daarbij ook ervaring met het werken op ambassades in binnen- en buitenland. Met deze ervaring kunnen ze worden ingezet in zowel Nederland als in afgelegen, gevaarlijke regio’s in het buitenland. Daarnaast zijn zij in het bezit van de Nederlandse verplichte certificaten en legitimatiebewijzen om te mogen werken als beveiligers/persoonsbeveiligers.

Gecertificeerde beveiligers in en rond Den Haag

Infinite Risks is een professionele speler in de beveiligingsbranche. Ons hoofdkantoor is gevestigd tussen Schiphol en Den Haag. Met het middelpunt van de Nederlandse politiek in Den Haag en Schiphol in de buurt, zijn we ervaren in het assisteren van internationale klanten. We leveren onze diensten in Nederland of waar ook ter wereld en zetten mensen in als persoonsbeveiliger, security chauffeur, of veiligheidsspecialisten, zowel bewapend als onbewapend.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen via de mail of direct te bellen naar: +3120-3697499 en te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?