Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Beveiliging voor cryptomiljonairs

Home 5 Beveiliging voor cryptomiljonairs

Beveiliging voor cryptomiljonairs

Cryptomiljonairs worden ook wel jonge miljonairs of millennial miljonairs genoemd. Uit een onderzoek van CNBC blijkt dat bijna 50% van deze groep minstens een kwart van hun vermogen investeerde in crypto valuta. Daarnaast blijft het aantal bitcoin miljonairs maar stijgen. CBS News meldt dat meer dan 100.000 bitcoin accounts meer dan 1 miljoen dollar waard zijn. Beveiliging voor cryptomiljonairs is dan ook een vrij nieuw fenomeen en vereist daarom, van beveiligingsbedrijven, niet alleen kennis van de cryptomarkten maar ook kennis van het gedrag en motivatie van deze jonge generatie. Een korte zoektocht op internet levert u diverse tips en trucs om zelf binnen vijf jaar miljonair te worden als u slim investeert in crypto. Een droom die velen ambiëren. Het vooruitzicht om een groot huis, auto's, juwelen, vakanties, etc. te kopen laat iedereen glimlachen. Toch heeft snel rijk worden een keerzijde. Een vermogen opbouwen verhoogt zeker uw kwaliteit van leven. Het brengt echter ook mentale druk, verantwoordelijkheden en risico's met zich mee. Meer geld verdienen betekent bijvoorbeeld dat u meer belasting moet betalen. U moet kennis hebben van de voor u geldende belastingregels van de overheid of u laten helpen door accountants bij de financiële afwikkeling ervan. Daarnaast komen er meer verantwoordelijkheden om uw financiële risico's te verspreiden. Mentaal voelt u op verschillende manieren de druk toenemen. Ten eerste, de druk op uzelf en uw familie. Hoe kunt u deze levensstijl in stand houden? Kunt u uw fortuin blijvend laten groeien en welke kennis, ervaring en geluk is daarvoor nodig? Ten tweede, naar de maatschappij. Hoe kunt u uw persoonlijke rijkdom rechtvaardigen tegenover uw eigen familie en vrienden, de hongersnood en armoede in andere delen van de wereld. Dit lijkt misschien een controversieel onderwerp in dit artikel, maar uit onderzoek blijkt dat deze schuldgevoelens heel vaak voorkomen. Goed geïnformeerd zijn en goed voorbereid zijn is in elke situatie het beste advies. Bij Infinite Risks kunnen we u helpen met advies over de risico's die nieuwe miljonairs lopen.

Wat zijn de risico's voor cryptomiljonairs?

Mensen die geld hebben, trekken mensen aan die geld willen. Of ze nu letterlijk uw geld willen bemachtigen of van u willen leren om ook rijk te worden. De meeste risico's die miljonairs lopen, hebben te maken met relaties.

'Nieuwe en oude vrienden'

Iedereen wil vrienden zijn met iemand die succesvol is. Onbekenden willen uw nieuwe beste vriend worden en oude vrienden willen ineens weer opnieuw kennismaken. De vraag is: willen ze bevriend raken met u of met uw geld of status?

Wie kunt u vertrouwen in zaken?

Hoe meer zakelijke kansen slagen en hoe meer uw levensstijl zich uitbreidt, hoe meer mensen u tegenkomt. Van nieuw personeel tot zakenrelaties, wie kunt u echt vertrouwen om in dienst te nemen, uw financiën en bedrijfsvoering te regelen of om nauw met uw gewaardeerde personeelsleden samen te werken?

Rechtszaken

Zodra mensen begrijpen dat u geld hebt, zouden ze kunnen proberen een slaatje uit de situatie te slaan door u voor de rechter te slepen. Dit kan variëren van een wraakzuchtige zakenrelatie tot iemand die zich beroept op een 'ongeluk'. Het is raadzaam bevriend te raken met een advocaat die uw bedrijf kent en uw levensstijl begrijpt.

Publieke opinie

Een ander punt om rekening mee te houden is dat het publiek een mening over u zal vormen zodra u zich onderscheidt van de massa. Zult u worden opgenomen in lijsten (Quote 500) van beroemde miljonairs? Zullen mensen u beschouwen als een meedogenloze, hebzuchtige persoon, die tot het uiterste zal gaan om zijn fortuin te vergroten? Ook uw aanwezigheid op social media kanalen kunnen haatgevoelens losmaken bij het posten van, bijvoorbeeld, een foto van een nieuwe auto of een nieuwe villa.

Bescherming en veiligheid

Een van de belangrijkste kwesties is de beveiliging; van uw bezittingen, uzelf en uw gezin. Welke maatregelen zijn nodig om deze te beschermen en te beveiligen? Risico's opsporen, analyseren en beperken of elimineren, dat is waar wij goed in zijn. Ontdek wat u kunt doen om veilig te blijven en waar een professioneel beveiligingsbedrijf u bij kan helpen.

Veiligheidsbewustzijn en persoonlijke beveiliging voor cryptomiljonairs

Essentieel voor veiligheid is bewustwording. Als u zich bewust bent van mogelijke risico's, kunt u zelf actie ondernemen om deze te verkleinen. Dit is wat we onze (zeer) vermogende klanten altijd adviseren:

  • De verworven rijkdom van jonge ondernemers is iets waar ze trots op zijn. Ze hebben tijd, kennis en moeite geïnvesteerd om aan de top te komen. Jongeren willen hun status of positie online laten zien. Ze delen berichten op sociale media, waarin ze hun auto's, reizen, huizen, horloges, etc. laten zien. Het is echter niet verstandig de aandacht alleen maar te vestigen op de symbolen van rijkdom. Niet alleen uw vrienden en volgers zullen het leuk vinden, criminelen ook.
  • Als u informatie over uw bedrijf wilt delen of anderen wilt helpen, deel dan uw kennis en plaats uzelf in een neutrale omgeving. Laat niet zien waar u woont en geef geen details over uw familie en vrienden. Dit is de beste voorzorgsmaatregel voor uw dierbaren.
  • Zorg dat u een gezonde achterdocht krijgt of laat mensen u daarbij helpen. Laat bezorgers niet aan uw voordeur komen en wees altijd bewust van mensen die u in het openbaar benaderen.
  • Zorg voor beveiligingsmaatregelen zoals alarm- en camerasystemen, of huur een beveiligingsbedrijf in om een uitgebreide risicoanalyse voor u uit te voeren. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat de vereiste maatregelen relevant en toereikend zijn.

Persoonsbeveiliging

Om u en uw familie te beschermen, raden wij u aan een professioneel bedrijf in de arm te nemen dat u kan helpen met:

Infinite Risks is gevestigd in Nederland, maar wij opereren wereldwijd. Wij hebben ervaring in het beveiligen van VIP's, vermogende families, sporters en diplomaten. We bekijken uw algehele veiligheidssituatie, adviseren waar u mogelijk kunt verbeteren en komen direct in actie als dat nodig is. We nemen de leiding bij een mogelijke bedreiging of afpersing, maar we houden ons gedeisd als de risico's laag zijn, met respect voor uw privacy.

Maatwerk beveiliging voor cryptomiljonairs

De bovengenoemde diensten zijn slechts enkele voorbeelden waarmee wij u kunnen helpen. Het is onze ervaring dat een goed uitgevoerde beveiligingsaanpak een plan op maat is. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor meer informatie over beveiliging voor cryptomiljonairs of een vrijblijvende offerte.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?