Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Beveiliging in het buitenland van personen en eigendommen

Home 5 Beveiliging in het buitenland van personen en eigendommen

Beveiliging in het buitenland van personen en eigendommen

Als Nederlands beveiligingsbedrijf werken we zowel in ons eigen land als in het buitenland. Hoewel onze mensen natuurlijk vaak op locatie werken, betekent dat niet dat we gebonden zijn aan die locatie en alleen daar u en uw eigendommen kunnen beschermen. Beveiliging in het buitenland is een specialisme. Er komt een hoop meer bij kijken dan een visum regelen en een vliegticket boeken. Daarom is het voor u belangrijk om op zoek te gaan naar een partner die ervaring heeft met het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden in het buitenland.

We krijgen steeds vaker de vraag van klanten of we kunnen meereizen op zakenreis of tijdens een vakantie. De redenen voor mensen om ons in te schakelen variëren. Bijvoorbeeld omdat sommige regio’s extra risico’s met zich meebrengen (denk aan het Midden Oosten als backwatch voor mediateams). Ook omdat het in tijden van een pandemie lastiger is om visa te regelen en reisplannen te maken of omdat iemands naam of reputatie ‘ongewenst publiek’ aantrekt (denk aan artiesten of vermogende personen).

Professionele beveiliging gaat over landsgrenzen heen. Een internationaal opererend team weet wat er speelt aan de andere kant van de wereld én in de regio net over de eigen grens. Veilig reizen en in het buitenland verblijven gaat niet alleen over persoonsbeveiliging, maar ook over veilig (luxe) vervoer en de bescherming van eigendommen in de vorm van transportbeveiliging.

Persoonlijke beveiligingsaanpak

Natuurlijk vraagt elke persoon en elke situatie om een individuele benadering. Daarom is een risicoanalyse het startpunt bij alle vormen van beveiliging. Gedurende uw reis, blijven we de risico’s voortdurend monitoren. In goed overleg bepalen we de aanpak die het beste bij uw doelen past. De beveiligingsdiensten voor bescherming in het buitenland omvatten onder meer:

  • Opvallende of onopvallende persoonsbeveiliging. In sommige gevallen is een bodyguard die niet op de voorgrond treedt in uw voordeel. U leest meer over de verschillen tussen opvallende en onopvallende beveiliging in het artikel ‘Onopvallende beveiliging'.
  • Veilig vervoer in het buitenland kan soms lastig te regelen zijn. Welk bedrijf is betrouwbaar? Maar niet alleen de reputatie van bedrijven in een ander land kan een risico opleveren. Ook slecht onderhouden en slecht verlichte wegen leveren extra risico’s. Wij zoeken het voor u uit en regelen passend vervoer met chauffeur.
  • Gaat u naar uw eigen jacht in het buitenland of heeft u een jacht gehuurd? Van vertrek tot de vaarreis begeleiden we uw reizen. Ons personeel kan u helpen met beveiliging ongeacht of u zelf aan boord bent of niet.
  • De bewaking van uw verblijfsadres in het buitenland, zowel zakelijk als voor vakantiedoeleinden, wordt van tevoren nauwgezet uitgekiend. Uw verplaatsingen, uw verblijf en uw reserveringen checken we op veiligheid. Verandert er onverwachts iets in uw plannen, dan veranderen onze plannen met u mee.
  • Ontmoetingen met personen die u persoonlijk (nog) niet kent of waarvan u de reputatie met een verhoogd risico inschat, kunnen we heel precies analyseren en voorbereiden.
  • Moet of wilt u reizen, maar heeft u een verhoogd medisch risico? Elke persoonsbeveiliger is uitvoerig medisch getraind. Ook in risicogebieden en voor bijzondere aandoeningen zorgt een getrainde beveiliger voor uw gezondheid en uw veiligheid.
  • Wilt u liever geen begeleiding van een persoonsbeveiliger, maar wel goed voorbereid op reis? Ontdek hoe u met de kennis van onze ervaren mensen in een maatwerk travel security training zelf veilig op reis kunt gaan. We passen onze trainingen aan op reizen voor privé of zakelijke doeleinden.

Voor wie levert Infinite Risks beveiliging in het buitenland?

Omdat elke reis een eigen doel heeft, ook al gaat het om een en dezelfde persoon, wijst de risicoanalyse telkens een andere aanpak uit. Soms zijn de verschillen groot, bijvoorbeeld als je intercontinentaal reist. In andere situaties is de afstand klein, maar brengt de ontmoeting met een persoon extra risico met zich mee.

Beveiliging is voor elke klant anders. Voor een diplomaat en zijn gezin kan een terroristische aanslag een verhoogd risico zijn. Een artiest wil zich graag onder zijn fans begeven, maar de privacy en drukke menigte is een zorg. Een welgesteld persoon (UHNWI) maakt zich meer zorgen over diefstal en een mediateam heeft bescherming nodig tegen ontvoering of geweld.

Infinite Risks heeft een ruime ervaring in het zorgen voor veilige omstandigheden van diverse klanten in het buitenland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over beveiliging in het buitenland of bel direct naar: +31(0)203697499.

We nemen graag uw plannen door, zodat we ook u veilig kunnen houden op uw reizen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?