Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Beveiliger inhuren? Kosten berekenen doen we op deze manier.

Home 5 Beveiliger inhuren? Kosten berekenen doen we op deze manier.

Als u beveiliging nodig heeft en op zoek bent naar het antwoord op de vraag: ‘Wat zal mijn beveiliging kosten?', dan staan we op het punt om u een beetje teleur te stellen. Een beveiliger inhuren is namelijk maatwerk en de kosten hiervoor verschillen per project.

Natuurlijk kunnen wij als professioneel beveiligingsbedrijf u zeker helpen met uw veiligheidseisen en u snel een offerte sturen. Maar hier een richtprijs noemen of een vast tarief voor beveiliging bevestigen zou onrecht doen aan uw verwachtingen. En wel hierom.

Uw situatie is uniek

Heeft u via Google geprobeerd het antwoord op de titelvraag te vinden? Veel mensen doen dat elke dag. We hebben het zelf geprobeerd en vonden websites waar de tarieven variëren van 20 euro tot 50 euro per uur exclusief onkosten en BTW.

Soms breiden mensen de vraagstelling uit met meer details, bijvoorbeeld door hun locatie toe te voegen. Zelfs als u uw locatie in de query zou opnemen, betwijfelen we of u een bevredigend antwoord zult vinden. De reden daarvoor is dat de kostencomponenten voor een beveiliger variëren en, nog belangrijker, dat uw situatie uniek is.

Een beveiliger baseert zijn tarieven op verschillende aspecten. Het belangrijkste aspect is het dreigingsniveau waarvoor u beveiliging nodig heeft. De meeste bureaus werken met vier niveaus. Het eerste niveau vraagt om bescherming bij een laag risico, bijvoorbeeld in de vorm van veiligheidsfunctionarissen, advies en apparatuur. Bij het vierde niveau kan een team van bodyguards of hoog risico beveiligers en uitgebreide beschermende ondersteuning vereist zijn, zelfs voor een langere periode.

Beveiliger inhuren kosten

De term beveiliger is eigenlijk een soortnaam voor meerdere soorten bescherming, die we in verschillende categorieën onderverdelen.

Uit onze risicoanalyse (voorafgaand aan elke dienst) komt uw dreigingsniveau (1 laag tot en met 4 hoog) naar voren. Daarnaast houden we in onze offerte ook rekening met de volgende aspecten:

  • Duur van de vereiste beveiliging
  • Omvang van het beveiligingsplan
  • Aantal beveiligers
  • Aantal en soorten apparatuur en voertuigen
  • Locatie
  • De vaardigheden die vereist worden van de beveiliger

Wie huren onze beveiligers in?

Een professioneel beveiligingsbureau biedt zijn diensten aan klanten aan, waaronder:

Voorbeeldsituaties; beveiliger inhuren

De redenen om beveiliging in te huren zijn divers. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Wanneer een mediateam naar een naar een risico locatie reist om het nieuws te verslaan, kan het zijn dat ze een risicoanalyse, een voorbereidende training of een persoonlijke beveiliger nodig hebben.

Sommige NGO's zijn actief in landen waar de bevolking arm is en de medische omstandigheden schaars zijn. Het trainen van NGO-personeel, het bieden van persoonlijke veiligheid of het uitvoeren van een veiligheidsanalyse kan de medewerkers helpen om aan succesvol en veilig aan hun waardige zaak te werken.

Een transportbedrijf heeft een internationaal transport en wil zijn lading veilig door meerdere landen vervoeren.

Natuurlijk kunnen we vanwege de vertrouwelijkheid geen details prijsgeven over hoe de bescherming van koninklijke families en beroemdheden in zijn werk gaat. Vaak hebben deze personen bij het reizen naar vakantiebestemmingen (bijvoorbeeld bij het skiën en voor zakelijke doeleinden, zoals tijdens staatsbezoeken, verschillende veiligheidsdiensten nodig. Denk aan het plannen, beoordelen, testen en uitvoeren van beveiliging op een bepaalde locatie. Niet alleen beroemdheden en de leden van de koninklijke familie hebben bescherming nodig, maar ook hun personeel.

Helaas staan extreem vermogende personen en hun families altijd bloot aan het risico van bedreiging, ontvoering en inbraak. Sommige van hen hebben zelfs 24/7 bescherming nodig.

Meer informatie over het inhuren van beveiliging

Ervaring wijst uit dat een op maat gemaakte oplossing het beste werkt om u en uw bedrijf of familie veilig te houden.

Infinite Risks heeft alleen gecertificeerde beveiligers in dienst met een defensie of politie achtergrond. Onze beveiligers zijn meertalig en hebben ervaring met het werken voor verschillende klanten met verschillende sociaal en maatschappelijke statussen.

Als u meer wilt weten over de kosten voor uw specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Uw verzoek is vrijblijvend.

Wilt u weten welke vragen wij u stellen om een idee te krijgen van uw situatie? Bekijk dan onze 5-stappen handleiding in het artikel ‘Persoonlijke beveiliging inhuren'. Het geeft u ook inzicht in waar u op moet letten bij het inhuren van persoonsbeveiliging bij een professioneel beveiligingsbedrijf.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?