Selecteer een pagina
Contact of direct ondersteuning nodig? +31(0)20-3697499

Artiestenvervoer

Home 5 Artiestenvervoer

Artiestenvervoer met aandacht voor veiligheid

Door professioneel artiestenvervoer op tijd op de locatie aankomen voor een relaxte voorbereiding en een laatste belletje met uw manager of het thuisfront plegen. Nog even uit het zicht van het publiek blijven voor maximale concentratie. Genieten van het moment van opkomst en zonder zorgen een optreden neerzetten. Eventueel een meet-and-greet met fans, napraten met de organisatie, spullen verzamelen en inpakken. Ongestoord de auto in en achterover leunen. Zo meteen lekker thuis een laatste drankje en naar bed.

Dit is toch het ideale optreden voor elke artiest? Ging het maar altijd zo. Sommige artiesten rijden zelf van optreden naar optreden of weten niet goed welke situatie ze aantreffen als ze aankomen. Dat kan onrust met zich meebrengen.

Ga ik de afgesproken tijd halen? Heb ik nog even de tijd om tot rust te komen en me goed voor te bereiden? Kom ik niet buiten adem bij de grime aan? Kan ik mezelf staande houden tussen de eventuele kluwen fans? Geeft mijn gepubliceerde (controversiële) mening geen aanleiding op rottigheid? Ben ik wel veilig op straat?

Er zit duidelijk verschil tussen artiestenbeveiliging en artiestenvervoer. Beveiliging is altijd verstandig bij toegenomen risico’s. Denk aan bedreigingen, grote evenementen en internationale optredens. Het biedt niet alleen rust, maar straalt ook een professionele werkhouding uit.

Het gemak waarmee u als artiest kunt bewegen en de vrijheid om volop te genieten van uw werk krijgt extra cachet met professionele artiestenvervoer. Dit zijn de voordelen.

De voordelen van professionele begeleiding

Tussen zelf rijden en u laten vervoeren door professionals bestaan een aantal verschillen.

  • Een professionele chauffeur zoekt ruim van tevoren de route uit en spreekt duidelijk de vertrektijd en aankomsttijd met u door. Uiteraard met een last minute controle voor eventuele wijzigingen. Heeft u onderweg nog een tussenstop nodig? Of wilt u op de locatie nog eerst eten voordat u optreedt? Neem uw wensen door en uw chauffeur past de reis daarop aan.
  • Uw chauffeur kan ook als persoonlijke assistent taken uitvoeren zoals het reserveren van restaurants, boodschappen doen, telefoontjes plegen en stomerijgoed ophalen.
  • Uw chauffeur rijdt u niet alleen veilig, vlot en comfortabel van en naar uw optreden, hij of zij is er ook om problemen met de wet te voorkomen. Onze chauffeurs zijn altijd fris en scherp, zodat de artiest en entourage na de show onbezorgd kunnen nagenieten met bijvoorbeeld een drankje.
  • Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid tot directiechauffeurs (specialistische rijopleidingen) en zijn allen in het bezit van EHBO en AED certificaten.

De combinatie van deze voordelen biedt vooral rust en een onbezorgd gevoel, zodat u zich volledig kunt focussen op uw werk en alle aandacht heeft voor een goede performance en uw fans.

Internationale ervaring in artiestenvervoer

Nederlandse sterren zijn graag geziene artiesten in eigen land, maar ook in het buitenland. In de buurlanden, in de overzeese gebieden die tot ons koninkrijk horen en in de grote club scenes als Ibiza, Miami, Los Angeles, Mykonos, London en Berlijn. Daar deden onze mensen veel ervaring op en zo konden we het vervoeren en begeleiden van artiesten tot in de puntjes uitwerken in een discrete en maatwerk dienst.

Sommige situaties vragen om aanvullende diensten zoals persoonlijke beveiliging, beveiliging voor op reis en het veilig houden van familieleden. Van chauffeursdiensten en helikopters/jets tot het inzetten van een persoonlijk assistent, binnen Nederland of in het buitenland. Comfort, gemak, rust en veiligheid. Daar zorgen we voor.

Meer informatie over artiestenvervoer

We weten dat elke artiest zijn eigen schema’s en voorkeuren heeft. Hoewel vervoer een standaarddienst lijkt te zijn, ervaren we dat een persoonlijke aanpak veel efficiënter en rustgevender werkt.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vraag naar de mogelijkheden. U kunt u ons telefonisch +31(0)20-3697499 bereiken of mailen. We zijn er om u te helpen.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?